onsdag 9 februari 2011

I en annan del av...


Idag får det bli ett besök i "beiga-rummet" som det kallas i folkmun. Där har vi en tydlig linje på färger; helst inga alls... Nu har det precis kommit in lite grönt och gammalrosa som gör det lite vårigt. Ja, det var dagens bilder från butiken.

Förresten. På bordet står de omåttligt populära lamporna i borstad stål i tre höjder. 299, 349 och 399:-.


4 kommentarer:

Att vara någons fru sa...

Kan du verkligen ha en butik utan att falla för frestelsen jämt? Eller är ditt hem knökfullt av saker som du bara varit tvungen att skaffa själv också? Jag hade hamstrat som en galning så snart det var dags att köpa hem nya saker till butiken.

Aratorps Lena sa...

Hm... Jag kan hålla mig. Hyffsat. Oftast... Men när vi äntligen flyttat eller byggt huset vi drömmer om. Då...

Bokcaféet i byn sa...

God kväll!
Vilken snygg tallrikshylla man skymtar på ena bilden!
Gissa om jag log när jag läste vilken bok du kämpar med. Du kanske kan gissa vilken jag hankar mig fram genom i en snigels tempo!!!. Jag trodde den skulle vara super bra, lättläst och intressant. Istället är den i mina ögon rätt patetisk, seg och ja inte alla ngn hit! Kämpade mig igenom Italien delen ihopp om en mer spännande Indien del men nu är jag halvvägs igenom och jag erkänner det, jag GER UPP!!! Tänker se filmen istället! Om den också är dålig kan man ju undra vad all uppmärksamhet kretsat kring?!! Tur det finns så många andra, välskrivna böcker därute! Kul med Sydafrika boken på rea! Hundraåringen har jag sparat, den verkar högst underhållande! Vilken Joyce Carol Oates har du på g? Jag älskar de flesta av hennes böcker!
Ha en skön kväll! Här ska det läsas bok igen!
Kram Anna

yanmaneee sa...

vapormax
off white x jordan 1
moncler
cheap jordans
yeezy shoes
goyard handbags
off white jordan 1
balenciaga sneakers
westbrook shoes
yeezy boost 350 v2

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin