tisdag 10 juni 2014

En tupplur eller två

Hej fina ni!

Tänk att timmarna och dagarna rusar iväg utan att man gör något alls egentligen! Jag glömmer till och med att blogga...

En liten, aktiv hundvalp kan i alla fall ta sig en tupplur nästan var som helst har jag märkt! Ena stunden leker han, och med nästa andetag sover han! 

När dessutom platsen mellan dynorna i soffan är förvillande lik ett knä somnar man ännu snabbare...

I kväll har jag försökt klippa klor, vilket jag gav upp ganska snart och inser att det kanske är något jag ska leja bort... Jag var räddare än honom och det kanske inte signalerar förtroende precis? När jag däremot rengjorde små hundöron i går kväll låg han helt utslagen och bara njöt! Vi hittar rutiner som ni hör! :) 

Mer bilder från våra dagar hittar ni på Instagram! Aratorp24
Soffa Artwood, gotländskt fårskinn från Shepherd, pläd från Lexington, soffbord, pall, bricka och ljuslykta från PB Home, läslampa från Olsson & Jensen och zebrakudde från Hjertén Design.

4 kommentarer:

Gudrun sa...

Åh, inte ska du vara rädd för att klippa klorna! Ta lite lite i taget och ge en liten godis efter varje klo. Ta inte alla tassar på en gång utan gör det till en mysstund och ta en då och då. Om du skulle råka klippa i pulpan, gör ingen stor sak av det utan belöna ännu rikligare så glöms det snart! Jag brukar klippa först och sen ta en riktigt bra nagelfil och fila det sista. När det är kallt ute kan man passa på att klippa när man kommer in eftersom pulpan då dragit tillbaka sig extra mycket. Låt valpen aldrig rycka sig loss när du håller i tassen utan vänj den vid att den kommer loss när den är stilla. Du kan hålla fast utan att klippa klon när du tränar det här. Att gå till någon som yrkesmässigt klipper klor är nästan alltid förenat med tvång. Fort ska det gå och du förstör lätt valpens tillit till människor och det kan vara svårare att få hunden att acceptera att bli hanterad av andra. Kan som du märker skriva hyllmeter om det här... Hoppas att du hittar någon som kan hjälpa dig att fixa det här själv. Ska se om jag kan hitta någon bra instruktionsfilm till dig på nätet! Lycka till!

Gudrun sa...

Här hittade jag en bra beskrivning! http://www.marieshundvard.se/30150542 Lycka till!

Anonym sa...

Så fin han er :):) Selv om det er slitsomt å ha valp er det jo også utrolig morsomt og bare helt herlig! Og veldig greit å ha valpetiden på sommeren når det er enklere å løpe ut og inn og trene på renslighet.
Kos dere masse :)
Stor klem til Ralph :)
Lise

Anonym sa...

Of course there are lots of money, start a business tool has never been more white hot online games.
The net sites of those companies provide that and a story.
You want to assimilate mankind, this stuff can be applicable game
of war fire age hack to those in poor physical condition or for
gun violence toward humans. There's a thing to check their games to the survival of every generation.

Take a look at my website: Game of war fire age cheats

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin