tisdag 29 mars 2011

Fina skåp


Godmorgon! Oj vad jag är sen idag också... Hur kommer det sig att man MÅSTE öppna datorn i alla fall??? Ja, nu är jag ju ändå här så då kan jag ju lika gärna slänga in ett inlägg, eller hur? ;)

Jag hittade en fin bild hos Pottery Barn. ÄLSKAR de välfyllda skåpen som bryter av fint i mörk färg! Jag har precis köpt några riktiga guldkorn (skåp alltså) från PB Home som inte finns med i den vanliga kollektionen. Det betyder först till kvarn! Kommer till butiken om ett par veckor!

Jag har tagit mig igenom ännu en kväll utan mannen som ju är och åker skidor i ValdIsere. Fri tillgång till TV:n (eller stänga av och lyssna på skön musik...), bestämma mat själv... Jobbigt. Hihi. I går rostade jag egen, supergod müsli för första - men inte sista gången. Synd att han tog med kameran, annars hade ni fått hänga med! Återkommer om detta, jag lovar!

TUSEN TACK FÖR ALLA TIPS I GÅR! Jag hjälpte en väninna i ärendet, hoppas att hon hittar de fina tavlorna!


3 kommentarer:

Jenny sa...

Åh, så snygga skåp!! Älskar Pottery barn ;) Önskar jag hade ekonomin att köpa dem... Får kika på loppis kanske hittar nåt liknande, tills dess så ska jag nog köpa en trisslott och drömma mig bort ett tag!
Ha en skön kväll framför tv-n, kram Jenny

Anna sa...

Så fina bilder! Kunde tänkt mig allt på bilden... ;o)

Klem Anna

Anna sa...

Härliga skåp, verkligen, vill också ha ett gäng;-). Men just nu har jag köpstopp känner jag, det är trist.
Ha det!

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin