söndag 20 mars 2011

AnnoJag blev nyfiken på Tibrokök efter att ha sett detta kök i flera annonser på senare tid... 

Köket heter Anno och är byggt i massiv ask och målas för hand efter montering. Namnet kommer sig av att stilen är inspirerad av kök från förra sekelskiftet med krönlister, tallrikshylla, kallskafferi och innanförliggande luckor. Köket på bilderna är målade i färg aska och kol, bänkskivor av carrara och granit. Vackert! Jag har ju alltid varit svag för Kvänum, men detta är helt klart ett alternativ! (Det finaste Kvänumköket ser ni i månadens Vackre Hjem hemma hos Christin Hofbauer).


Känns ju lite lagom blondie att sitta och googla på kök när mellanöstern bombas sönder och samman och radioaktivt nedfall pyser ut över ett sargat Japan... Men man måste försvinna in i lite skönhet och glädje mellan nyhetssändningarna och fotbollsmatcherna som regerar på TV:n här hemma annars är risken stor att man blir tokig...


För övrigt väntar jag på att en maffig majskyckling från Bjäre ska bli klar i lergrytan i ugnen och på tal och i-landsproblem ser det ut som om det kan bli än värre än väntat att få tag på en iPad2 på grund av att viktiga komponenter tillverkas i katastrof-drabbade Japan. Jag står på kö och hoppas på en på fredag i alla fall... Vad gör ni i kväll?

4 kommentarer:

Anna sa...

Jättefint kök - kylen var cool!
Ikväll ska vi titta på Ponnyakuten, sen åka och ge hö åt 50 hästar i stallet och därefter Solsidan och Dowton Abbey på Tv...slappkväll efter dag full av aktivitet!
Ha det!

eastcoastmom sa...

Underbart kök, vore fint i ett äldre hus.

Hälsningar från Connecticut

Att vara någons fru sa...

Ja, ett underbart kök! Och man måste bryta av alla dåliga nyheter med lite vackert - annars blir man knäpp.

BBQ VILLAGE sa...

Grymt snyggt kök - VILL HA!!!

Kram F

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin