tisdag 31 mars 2009

VINST!!!

My god, jag har också vunnit! Jiiha! Det var mysiga Eva på bloggen Med fingrarna i (j)orden som hade tagit fram lite "tröstpriser" så det var fler än en som vann på hennes tävling! Kul! Jag vann hennes första trädgårdsbok som kom ut för några år sedan. Tack Eva! 

Jag lägger med lite köksbilder med rotting och blå detaljer. Me like... Ni börjar väl tröttna på mig och min rotting snart... Jag gillar lamporna över bänken och tyget på stolarna som ser ut som denim. Kul detalj med nätet i överskåpet också, och tallrikshyllan med krokar....

I dag har jag smitit från jobbet och köpt skor på Visko... Passade på när jag var ute på ett ärende, hoppas inte L läser dagens inlägg.. Fem snygga par (två riktiga partypumps, ett par loafers, ett par ballerina och ett par ursköna skinnskor typ ballerina) för ca 1300:-. Jag bor mitt i fyndriket! 

I morgon ska jag ge mig i väg i arla morgonstund till Göteborg och mäta fönster för en gardinbeställning till ett företag. Kul! Ha en trevlig måndagskväll!

7 kommentarer:

Sjöboden sa...

Grattis :)

Kram C

Stjärnor & Champagne sa...

Grattis till vinsten, vad kul...Jättefina bilder och vi är inte trötta på din rotting. Och fyndat har du gjort också.

Kram Anne

Ingalill sa...

Grattis! Va kul!! Visst är det fräscht med blått. Vi håller på att så smått förvandla stugan (vid havet) till navy. Men det går förståss i snigelfart eftersom vi håller på med huset just nu.Jättefina bilder..

Vita ljuva tankar sa...

Vilken fin vinst. Är så roligt med vackra böcker.
Det var så mycket folk på Visko i lördags så jag orkade inte leta fynd till mig, blev bara skor till sonen. Får väl ta en extra tur dit;)


Kram

Mitt og Mine sa...

Gratulerer med premien!! Elsker de bildene du har lagt ut i dag...helt herlig!!

Vit som snö sa...

Grattis till vinsten!
Vilket vackert hem du har! Jag har aldrig tittat in här förr o jag hittar bara vackra saker o bilder.
Kram Cilla

Flaggduken 2 sa...

Grattis till vinsten!
Böcker är härligt.
Så vackra bilder med sommar-känsla du visar.
Kram Petra

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin