onsdag 4 mars 2009

Leilas tidning

Nu är det mars och jag läste för länge sedan att Leila Lindholms nya "livsstils magasin" skulle komma i just mars. Jag har snart nött sönder golvet framför tidningshyllan här på ICA... När jag nu gräver lite i detta fenomen visar det sig att Leilas country living kommer ut den 31 mars. Då kunde man ju lika gärna ha sagt april... 
Jag hoppas det blir en riktigt mysig tidning med mycket recept, inredning och trädgård. Hon har ju onekligen en härlig stil och ett fängslande yttre. (Det med yttre kanske hon inte håller med om själv just nu, eftersom hon är så höggravid så hon inte längre ser sina egna fötter... (läste det på hennes blogg)). Jag tror att jag ska be att de lägger undan ett ex, åt mig i alla fall.

Hoppas ni alla får en riktigt skön onsdag. I kväll är det symöte hos underbara M. 

4 kommentarer:

Anonym sa...

31 mars!!! Jag vill ha tidningen nu! Jag är ju inte ens i Sverige den 31 mars. Nu får jag problem! Kram A-S

Katarina sa...

Åh,jeg gleder mig sånn til hendes blad kommer og ikke minst til premieren i kveld på hendes nye program(skal se det på net-tv). Dere har en fantastisk kokkedame dere;-)

Flaggduken 2 sa...

Såg hennes nya program i kväll, jätte mysigt & lantligt med massor av blommor, örter, mat, jordgubbar, och en smarrig drink. Krukorna gissade du rätt på, Bruka. Och liten bild = två på samma rad, det är bara att klicka på bilden och flytta den.
Kram Petra

Stjärnor & Champagne sa...

längtar vill se hur den se ut.

Kram Anne

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin