onsdag 18 mars 2009

Mc DreamyI kväll har jag missat både Leila och Mc Dreamy för det är ju symötesonsdag. Tack för allt idag, V! Det är väl bara jag som fortfarande kallar vår lilla grupp för symötet, de andra vill nog säga tjejträff för vi syr ju inte många stygn... När några av oss fick barn runt -92-93 så sydde vi faktiskt fina (?) barntavlor och adventskalendrar i korsstygn. V var även en baddare på att sticka! Detta fasades ut ett par år senare, numera äter vi gott och dricker även gärna ett (?) glas vin och kommer ikapp oss med det senaste. Samåker gör vi då med fördel... Våra onsdagar har varit heliga genom åren, mången man har fått ändra innebandyträningar, spelningar och annat för att vi har vår dag. Vi är väl kanske inne på vårt tjugonde år nu. 
Jag kommer antagligen att se både Leila och Greys på söndag, men jag lägger in en bild på doktorn så har vi något att se på tills dess... Hade en annan fin bild på g, men den tar vi i morgon! Var Leila bra idag?
Kram på er!

3 kommentarer:

Katja sa...

Hejsan,Var i affären i lördags och shoppade hos dig o prata lite om din blogg,du undrade om jag lämnat nån kommentar i bloggen,vilket jag inte hade men nu gör jag det. Ska bli kul att följa din blogg som jag hittade till nyligen...KUL !! Ha det så bra ! Hälsningar Katja
Förresten du har en sån fantastiskt mysig o fin affär.

Vita ljuva tankar sa...

Vad kul det låter med era sy/tjejkvällar :) Fantastiskt att ni hållt på i 20 år!

Nädu, Mr Dreamy missade jag inte! Leila kollar jag på webben.

Kram

Stjärnor & Champagne sa...

han är inte fel kan jag säga...Jag har inte sett något av dom heller. Missade Leila igen.

Kram Anne

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin