måndag 13 april 2009

Vändpunkten

Jag har precis ätit frukost. En shake från Xtravaganza... Påskmaten är ett minne blott! Nu har jag bestämt mig för att de förrädiska kilona som smugit sig på mig under de senaste åren ska väck! Jag har fått en egen hälsocoach, inte illa! 
Det ingår gruppträffar varje vecka med mental träning och mental näring. Vi kommer att prata målbild, träning och god energi, alltså bra mat. Jag är SÅ laddad inför detta! Jag vet att jag inte kommer att ha några problem med att bara äta tre soppor/shakes om dagen men däremot fattar jag inte hur jag ska få i mig 3-5 liter vatten!!! 
Mitt problem bottnar sig i att jag inte blir speciellt hungrig under dagen, jag kan gå utan mat från morgon till sen eftermiddag om vi har mycket att göra i butiken för att sedan vara hur hungrig som helst till kvällen... Inte bra. På vintern tränar jag inte speciellt mycket heller, jag är en promenad och jogging tjej. Men nu njuter jag av skog och mark, flera gånger i veckan! Jag återkommer med resultat längre fram! 
Ha en riktigt solig dag alla snälla o goa! 

7 kommentarer:

Stenlycka sa...

Lycka till, det är något som jag också skulle behöva pröva. Vips så har man gått upp en massa kilon på vintern och sedan är det så jätte, jätte svårt att bli av med kilona.
Nu skall jag ut och jobba i trädgårdslandet även om vädret inte är lika vackert idag som tidigare.
KRAMAR

Stjärnor & Champagne sa...

Tips, skaffa hund hihi, näevars det för med sig så många andra problem. Lena, jag håller på dig...

Kram Anne

Signe 1 sa...

Känner igen det där, nu är det stark motivation som gäller, hihi... Närå, ibland måste man få unna sig livets goda oxå:-) Kram Sofia

Anonym sa...

Jag tycker du är fin som du är men...lycka till!
Jag gick själv ner 11 kilo på 11 veckor innan jul. Jag fick hjälp på iForm med PreNet. Funkade fint på mig! Har lyckats hålla det åxå!!!
Ger man sig bara den på det så går det!!!!
Kram på dig..vi ses säkert snart!
Jenny!(Ekbergs, du vet)

Jenny sa...

Hej Lena! Åh vad duktig du är som ska börja ta tag i kilona, det hade jag oxå behövt..kommer knappt i mina kläder längre, sitter som korvskinn!!
Vad bra med en egen hälsocoach oxå!
Det kommer säkert att gå superbra för dig, du verkar vara peppad!!

Själv var jag o sambon precis ute o cyklade en lång tur..åh vilken dålig kondis jag har, är helt slut, hihi! Kommer väl kännas i benen i morgon oxå!

Ha en jättebra vecka,
Kram Jenny

Fröken Fräken sa...

Lycka till, det kommer säkert att gå jättebra om du är så peppad! Jag längtar tills det blir än varmare så att jag kan cykla mer, till och från jobbet, det är min favoritmotion. Skulle så himla gärna vilja cykla även på vintern, men tyvärr så pallar inte mina luftrör med ansträngning i minusgrader.

Mitt og Mine sa...

Nå skal jeg jammen følge med her...Trenger litt motivasjon skjønner du. Har noen kilo for mye etter den siste fødselen - som s k a l av!!!

Lykke til!!

Klem M

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin