onsdag 29 april 2009

Grilltider


Vi skulle behöva köpa en ny grill. Vår gamla Weber flämtar efter luft, ventilen har rostat fast och gallret har sett sina bästa dagar. Nu är den stora frågan gasol eller kol? Grillat över riktigt fina glödande briketter är ju oslagbart, men det verkar så smidigt med gasol. Hur gör ni? 
Kan ni fatta hur gott det kommer att bli med grillat när jag är klar med sopporna??? Jag har suttit bredvid ett par gånger nu, men det är ju i princip tortyr. I morse kom jag i mina favvo Sevenjeans i stl. 30, känns skönt, men jag har ett par till i stl. 29 också... Jag hade bara gått ner ett kilo sedan förra veckan, men gått ner mycket i fett och upp i muskler. I det läget är ju själva vikten ganska ointressant... Jag kämpar på en vecka till, jag mår fanatastiskt! 
Här har det exploderat i naturen efter ett kraftigt regn i förregår kväll och 24° varmt i dag, och värmen ska hålla i sig i alla fall till på lördag. Vilken Valborg, ljuvligt!

3 kommentarer:

Stjärnor & Champagne sa...

Grattis, vad duktig du är...Jag älskar Seven jeans, har ett gäng. Har passat på att köpa dom i Usa för är är dom svindyra. Vi behöver också ha en ny Weber. Vill ha en svart, bort med den blå tvitvi....Jag föredrar kol och det är väl mer miljövänligt än gasol eller??

Kram Anne

Stenlycka sa...

Vi behöver också en ny grill våran är också så skruttig. Det blir en kolgrill.
Det är väl bra att gå ner ett kilo i veckan, mer skall man nog inte gå ner per vecka. Jag har också bantat några gånger och de första veckorna går man ner rätt mycket men sedan brukar det bli ett eller ett halvt kilo i veckan och vissa veckor nästan ingenting.Men det är bara att hålla ut. Du är verkligen duktig men man skall nog unna sig något gott ibland annars blir det jätte jobbigt.
Ha en skön Valborg!
Många kramar

Flaggduken 2 sa...

Önskar dig en härlig Valborg!
Kram Petra

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin