söndag 14 augusti 2011

Nytt från BoligmagasinetDetta hus byggdes i Norge i början på förra seklet och under världsutställningen 1914 förälskade sig en dansk familj i huset, köpte det, monterade ner det för att flytta det till nordsjälland och bygga upp det på en strandtomt strax norr om Köpenhamn. Det har fungerat som sommarbostad i många år men är nu åretruntbostad efter en varsam renovering. Stoooora och fina troféer vittnar om nuvarande ägarens jaktresor till Sydafrika. Det är en spännande kontrast i inredningen tycker jag; kraftiga (och ursnygga) träbord mot tolixstolar i plåt, ljusa fluffiga soffor till kraftiga krukor med stora växter och designade smäckra lampor. Underbara såpade trägolv, ljust och fint med genomgående vit panel. Vill du ser fler bilder från huset? Kolla in Boligmagasinet HÄR!

Mannen har åkt till Stockholm för att kolla på textil som eventuellt ska köpas in och byta ett bord som vi sålt till en kund i Danderyd och som hade en spricka i underredet. Det kändes bättre att leverera det personligen än skicka med budfirma...
Jag har lagat stark Thaigryta till middag med strimlad kyckling och kokosmjölk till mig och grabbarna. Gottgottgott! Jag har kört LCHF i över en vecka och det funkar hur bra som helst!

Vad hittar ni på då?7 kommentarer:

Johanna Stålros sa...

Vilka vackra bord!!!! Kram Johanna

Aratorps Lena sa...

Eller hur Johanna!? To die for!

Att vara någons fru sa...

Alltså vilket GOLV!!!

Maria - Wikers Liv sa...

Såg det där hemmet i Lantliv nr 6 i år. Otroligt läckert! Gillar mycket!
Kram

Aratorps Lena sa...

Var det där det var, Maria! Jag har lusläst mina Sköna Hem för att hitta det... Men jag har alla Lantliv också... Tack!

Bokcaféet i byn sa...

Hej där!
Låter gott med thaimiddag! Härligt hem! Jätte häftiga fönster på huset! Lille sonen föll olyckligt imorse och vi har tillbringat halva dagen i kö på sjukhuset för att få såret ihopklistrat. Imorgon blir det samtal till tandläkaren. Inget roligt men värre saker kan hända...!
Kram från Anna

Hjem Kära Hjem/ Anna sa...

Vackert, tyckte det såg bekant ut..lantliv som Maria sa!!

helgen har gått till o njuta det sista av semestern, i strålande som o värme!!

Klem Anna

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin