söndag 28 augusti 2011

Coming soon to a theatre near you!Höstens kanske mesta möjliga kärleksfilm kommer på svenska biografer i oktober. Jag ska i alla fall absolut se One Day när den kommer för boken var en riktig pärla! Om du vill läsa vad jag tyckte om den så gå hit!

Jag kan inte FÖRSTÅ hur man lägger in en trailern på glogger (kan du hjälpa mig är jag ytterst tacksam - jag har suttit och arbetat upp ett ursinne här eftersom jag inte kommer på hur man gör...), men HÄR hittar du hur som helst trailern på detta romantiska drama med Anne Hathaway och Jim Sturgess i huvudrollerna!

Hösten har fler godbitar att erbjuda på bio, jag ska absolut se Tintin (i regi av inga mindre än BÅDE Steven Spielberg och Peter Jackson), The girl with the dragon tatoo (som verkar vara en hårdkokt rulle med 18 års åldersgräns i USA), den sista delen i Twilight-sagan och varför inte Simon och ekarna; en filmatisering efter Marianne Fredrikssons fina roman. Har ni hittat någon favorit i höstens utbud?5 kommentarer:

Johanna Stålros sa...

En dag står högst på min lista, sen har jag inte spanat in så mycket mer faktiskt;) Mysigt är det att gå på bio i höstrusket....kram Johanna

Pernilla S sa...

Om du ska lägga in ett klipp/film från youtube så ska du göra såhär: Gå in på filmen, tryck på "dela" som finns under filmen, och sen "visa mer" och så kommer det fram fler ikoner (innan ska du se facebook-ikonen där) och den som är Blogger-symbolen ska du trycka på.

Då kommer det upp en ny ruta och där finns filmen insatt i ett blogginlägg, då kan du skriva till vad du vill och sen kan du trycka på publicera och så hamnar det på bloggen! =)

Aratorps Lena sa...

Åh! Tusen tack Pernilla! :)

Hjem Kära Hjem/ Anna sa...

Det såg ut som en toppers film, ska ses!
Å så Tintin då, lite pga av min systers sambo jobbat med den ;o)
Å för att den ser himla BRA ut!

ha en fin vecka, Klem Anna

Att vara någons fru sa...

Känns så, så vacker.

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin