fredag 21 maj 2010

Kvällens behållning...

...än så länge är Sara Löfgren. Stor bredd. Stor röst. Cool tjej. Kan de bästa låtarna.

När vi kom hem satte Lars på grillen, öppnade en öl och satte sig och tittade ut över trädgården. Jag handlade på vägen hem, marinerade köttet, gjorde spett, rullade bacon runt halloumin, gjorde en sallad, korkade upp en flaska vin, slängde in en maskin tvätt, dukade bordet och fixade disken.
Tre gånger när vi åt ville han höra hur bra köttet var grillat... (Det var superbra, som vanligt. Han använder äggklockan.)

Detta arkiveras under manligt-kvinnligt.

6 kommentarer:

Bella sa...

Hi hi det är något speciellt med män och deras grill :) Den får jag inte röra här hemma och låter gärna bli då sambon är grym på att grilla så jag överlåter grillningen med varm hand till honom och tar hand om sallad och dukning!

Hoppas ni får en riktigt mysig kväll tillsammans

Kramar Bella

Stjärnor & Champagne sa...

Hahahaha raring jag tror jag dör. Snacka om att det manlig könet vill ha bekräftelse. Psst Lars läser väl inte detta hoppas jag. Nämner det inte ens för Thomas så har jag fel iaf. Bra val NY....Inget avis näääeeedååååå. Kan du packa ner din bloggvän i L???? Skulle vara dig evigt tacksam, så det så hihi.
Kramkram A

Stjärnor & Champagne sa...

Psst igen..Glömde, glasen är väl investerade, jättefina...

Pernilla sa...

Nästa gång grillar du och Lars fixar resten...

Mys och hemtrevnad sa...

hahaha känner igen det där...kramis semlan

Anonym sa...

Ett stort leende kommer här från mig! :-) Varför ska det vara på det här viset? Känner igen mig, kanske ska vi shocka dom med att skynda ut till grillen o ta över rodret.

Kram/Mira

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin