torsdag 16 februari 2012

Fler pics från butiken!Nu rasar nyheterna in och jag som inte tyckte att jag köpte så mycket på Formex får en del att svara för... Men fint blir det och roligt är det!!!

Här har jag fotat lite nya fräscha lampor och en ny skänk/köpmansdisk med numrerade lådor från IB Laursen.

Som ni förstår gillar vi texttavlor i vår butik och vi håller riktigt bra pris på dem också! Jag försöker tänka på att hålla priserna lågt på allt eftersom det ska vara lönt att köra några (ofta många) mil hit!

Trevlig kväll alla fina som kikar in hit! Jag ska köra igång med middagen och det ska bli spännande att se vad det blir för jag har inte varit och handlat idag! Jag är en sådan oekonomisk handlare så man blir mörkrädd - jag är på Ica i stort sett varje dag... Usch!Förresten, ni gillar väl på fejjan???

8 kommentarer:

Coolaannna sa...

Fy på dig som inte planerar dina matinköp!!! Men det är ju så svårt!! Tycker jag vor på MM!

Fina saker du har i butiken nu. Jag ska komma dit men ska bara fundera på vilket rum jag ska satsa på! Behöver förnya lite och tror det får bli tvättstugan!

Ha en fin kväll!

Anonym sa...

Har du någon bra beskrivning hur man kör till er från Ulricehamn och hur långt är det, blir sugen att åka till er butik har aldrig varit i Fritsla, Om vi kommer i väg finns det något mer att kika på?

Bella sa...

Åååh, så mycket fint ni ser ut att ha fått in!! Får nog se till att besöka svärmor snart och komma förbi :)

Jag har länkat till dig idag och lånat en bild, hoppas det är okej!

Kramar Bella

Charlie sa ... sa...

Ah så mycket snyggt!!

Jag vill flytta in där


Kram

Aratorps Lena sa...

Till anonym: Från Ulricehamn tar det ca 45 min att köra till oss! När du kommer till Borås kör du 41:an mot Varberg. Efter ca 2 mil ser du en skylt till Fritsla! Vi ligger mitt i byn efter en väntersväng vid pizzerian! I Fritsla finns en annan butik som är värd ett besök, Textil & Råvarulagret och det är öppet onsdag-lördag! Annars är det alla tyg-butiker som du kan läsa om på tygriket.se!

Vi har ju tre våningar med över 500 kvm/våning så det finns en del att kika på!

Varmt välkomna!

Anonym sa...

Hej Lena, vilka fina bilder! Blev väldigt intresserad av det svarta låga vitrin skåpet på första bilden, fantastiskt fint! Vad har det för mått och vad är priset? / Jenny

Aratorps Lena sa...

Jenny här kommer info om skåpet: H 114, B 120, D 36, Pris 7600.-

Se bra bild här: http://nordal.eu/side7434.html

/Lena

Anonym sa...

Å vilka fina lamporna är, de svarta vägglamporna. Har ni dom kvar och vad kostar dom isåfall. Ni har en helt underbar affär. Tack på förhand/Susanne

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin