lördag 18 februari 2012

Calou - Swedish Clogs

Nästa vecka kommer dom - vårens nyheter från Calou och deras hett efterlängtade tuffa gummistövel!!! Samma sköna sula och läst som alltid och skaftet på stöveln håller höjd a´la primeboots, eller hur?!

Alla tofflor är tillverkade för hand utifrån den gamla svenska träskotraditionen med äkta material som åldras och gör din toffel skönare ju mer du använder den. Calous mjuka, fjädrande pu. sula (Polyuretan) gör toffeln till en perfekt arbetssko som är skön att gå i hela dagen!

Njut dina Calou - år efter år!


Jag har stekt på en härlig viltgryta med kantareller som puttrat på spisen ett par timmar - jag har stängt av spisen nu, så får den stå på eftervärme till vi kommer hem efter jobbet klockan tre! Perfekt "snabbmat"!!!

Nu kör vi lördag!!! Varmt välkomna!
3 kommentarer:

Bokcaféet i byn sa...

Hej Lena!
Du är grytornas drottning!!! Smart att ha det redo efter en lång dag.
Här blir det falafel efter ett recept jag hittat med rödvin till. En galet god italiensk valpolicella.
Sitter just nu i min läsfåtölj intill sonen som sover middag i vår säng. Ute regnar det men inne är det varmt och skönt. Lördag när den är som allra bäst!

Önskar dig en skön ledig söndag imorgon!
Kram Anna

Charlie sa ... sa...

Vilka tuffingar!!! Jag skulle älska att gå i dem.

Din gryta låter också hur smaskig som helst. Vilt som är så gott. Och kantareller. Grytor är en av mina favoriter. Jag vill göra en till imorgon.

Njut söndagen!

Kram

Anonym sa...

Hej,
Kul att du skriver om träskor! Jag är nämnligen själv tillverkare. Om du har tid och lust, titta gärna in på hemsida för träskor i ekologiska material.
Vänligen,
Marcus
Www.myclogs.se

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin