torsdag 10 juni 2010

Hemma hos Sofia!

Här får ni lite härlig inspiration från Henrik och Sofias fina nybyggda hus! Jag tycker det är härligt med mixen av gammalt och nytt! De gamla, ärvda möblerna ger värme och liv åt ett hem. Fondväggen bakom kaminen har kommit till i efterhand för Sofia tyckte det kändes naket med vitt bakom det svarta, jättesnyggt, tycker jag! Och visst var det snyggt med det isärtagna väggordet under varje fönster och Artwoods fina lyktor i fönstren?! Gardinerna kommer så klart från Fritsla Tyglager och det gör även hallborden och soffborden... Hon är en bra kund som ni ser! I hallen skymtar ni även ursöta Ebba! Köket kanske jag kan få visa en annan gång?

Ha en underbar kväll! Här i Marks kommun firar vi student i kväll! Många glada ungdomar som har hela livet framför sig! Nästa år är det vår tur igen. Då ska jag ta semester i god tid...

5 kommentarer:

Vita drömmar och choklad sa...

Vackert!
Mysigt med blandningen av möbler. Det är det som gör ett hem så personligt!

Ha en toppenkväll!
Kram Milla

Blommiga Karin sa...

Min Svärmor bor i Marks kommun och det händer att jag kikar in på tyglagret eftersom det finns så mycket fint:-) Trevliga bilder!!
Här är det också avslutning i dag, men tyvärr mulet och regnigt väder.

Monica sa...

Vakkert!
Lekkert med en blanding av nytt og gammelt, gir hjemmet en flott personlighet.

Ønsker deg en vakker kveld ;)

Mitt Lilla Sommarhus sa...

Åh, vad fint!
Ha en bra dag!

Ingunn sa...

Tack för en fin blogg med massor av inspiration. Jag får inte gjort annat än att sitta ocj kolla på vackra möbler och hem. :-)
Nu undrar jag var soffmöbeln i hallen till Sofia finns att få tag i? I din affär, kanske. Den skulle sitta som en smäck in min hall.

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin