onsdag 2 juni 2010

Fleet Week and Memorial DayVi prickade in Fleet Week och Memorialday denna veckan! Under Fleet Week besöks stan av dussintals skepp från Marinen och kustbevakningen och tusentals militärer visar upp sig och skeppen och gör väl även stan, antar jag... Ni minns väl avsnittet där Carrie möter en Coast guard?Memorial Day firas den sista måndagen i maj varje år och då uppmärksammar man de personer som stupat i krig för Amerika. Det är en helgdag med stängda butiker (inte i NYC men säkert överallt annars), parader, flaggor, flaggor och åter flaggor. I love it!


More to come...


Igår kväll åt vi förresten middag på Marcus Samuelssons restaurang Aquavit och det var inte dumt... idag ska vi turista på riktigt och åka upp i Empire State och njuta av utsikten i 29° värme... puh..1 kommentar:

Stjärnor & Champagne sa...

Gud vad härligt allt ser ut, suck suck vad jag längtar hihi. Och kändisar har du prickat in, vad kul. Hm ja fastighetsbranchen kan man säga ja och nu börjar det hetta till men uppdatering kommer om det blir av. Ha det gott vännen/ Kramkram Anne

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin