fredag 14 oktober 2011

Meat packing district




När mannen kommer hem med nedlagt djur är det bara för mor Tuta att kavla upp ärmarna och ta fram köttkvarn, kniv, bryne och fryspåsar. Det blir ett par-tre rejäla stekar, några kilo grytbitar och några kilo färs av älgen - perfekt till söndagsmiddagar i vinter. Frysen står på actionfreeze och jag är totalt dödstrött, har nog gjort mitt för idag...


4 kommentarer:

William! sa...

Har Lars fällt en älg?:O

Carin sa...

Baksidan av jakten.... ;-)

Ha en härlig fredag! Kram Carin

Maria sa...

Igår var vi på besök hos Fritsla Tyglager. Måste säga en sådan underbar affär med mycket inspirerande. Första gången jag var där. men inte sista. Önskar dig en skön helg, kram Maria

Aratorps Lena sa...

Meeen Maria! Du kunde väl sagt till!!!??? :) Välkomna igen!

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin