torsdag 20 oktober 2011

Shopping i Palma


Jag drömmer mig bort för en sekund och tipsar om en liten pärla i Palma; Luis Franco Ferrer på Mentenegro 3. En mysig butik med en ägare som nästan inte kunde ett ord engelska, men vi lyckades trixa oss igenom med en blandning av spanska/engelska/svenska. Vi kom ut med några påsar och vikten på resväskorna ökade drastiskt. Tur att vi hittade den affären för jag har ju inga inredningsdetaljer hemma...

Butiken bredvid ska jag berätta om en annan gång!


3 kommentarer:

Helena Ljunggren sa...

Plåtskåpet, det gröna - ÅH! :D

Bokcaféet i byn sa...

Hej Lena!
Tackar för tipset! Den ska jag kolla in vid tillfälle! Vi blev positivt överraskade av att El Corte Inglés öppnat små filialer på flygplatsen. På så sätt fick vi även med oss ytterligare en flaska gott mallorkinskt vin hem- Ribas blev det denna gång. Jag köpte även Kusmi tea som jag njuter av på kvällarna samt en suveränt god ost. "Det ska va gott och leva"!!!
Önskar dig en härlig fredag imorgon!
Kram Anna
Ps. efter att ha kikat på ett tidigare inlägg hos dig om Maison Belle produkterna påmnindes jag om den ljuvliga julflaska som står i vårt skåp. Sagt och gjort, en stund senare doftade hela vårt kök av jul och var skinande blankt. När jag var nybliven mamma nätshoppade jag hem den och några till produkter och fejade med sonen i en Baby Björn. De är suveräna!

Anna sa...

Hur kunde jag missa den butiken när jag var där i våras?!?! Det betyder ju bara att jag måste åka dit igen - eller hur?:). Gillar verkligen Palma på alla sätt, och hela Mallorca.
Ha det gott!

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin