fredag 9 september 2011

Trevlig helg och ångest!
Jag vill bara kika in och önska er en fin kväll och en riktigt trevlig helg! Jag har lite på gång i helgen så en storhandling står på agendan, en tur till systemet och lite receptsök kan det bli också innan dagen är över.

Har jag nämnt att min lille, lille son (just nu är han liten i sin mammas ögon men han är en rejäl nittonåring med skägg och skinn på näsan...) ska åka till San Fransisco på onsdag och stanna i sex (S E X) veckor. Hur ska jag överleva detta? Jag har separationsångest redan... och jag kan inte säga ett dyft för det är jag som lobbat för idén... Hur dum kan man bli?


7 kommentarer:

Johanna Stålros sa...

Hihi så klart det är dubbelt man vill ju deras bästa och pushar för det samtidigt som man vill ha dem hemma....Önskar dig oxå en underbart fin helg. kram Johanna

Maria - Wikers Liv sa...

förstår hur du känner...
Du har en utmaning att hämta hos mig, om du är intresserad ;)
Trevlig helg!
Kram

Smultron på ett strå sa...

Ja, ibland undrar man ju var man får alla sina (ibland dumma) idéer ifrån. fina bilder du visar från butiken. Jag måste bara få tummen ur och komma på besök nån dag.//kram maria

Charlie sa ... sa...

Härlig blogg!

Och jag har också en 19-åring! Jag håller med Johanna...det blir bra! Han kommer älska SFO

Blev jätteglad för din fina kommentar!

Ha fin helg!

Kram

Pernilla sa...

Oj, jobbigt!
Men innan du vet ordet av, så har de sex veckorna gått, och "lillprinsen" är hemma igen ;)
Trevlig helg fina du!

Bokcaféet i byn sa...

God morgon Lena!
Tänk att du har en sån stor kille att han kan resa ensam över Atlanten! Det blir garanterat ett härligt äventyr för honom! Som 19-åring for jag ensam till Östafrika och skumpade runt på ett ombyggt lastbilsflak under 1 månads tid. Äventyr med stort Ä, mina föräldrar var inte helt tillfreds med det hela men hem kom jag med en livslång kärlek för Afrika!!!
Vi reser mkt med vår lilleman, kanske man kommer ångra sig att man introducerat honom i resvärlden den dag han är 19 och drar iväg själv....!!!
Önskar dig en riktigt fin helg Lena!
Kram Anna

yanmaneee sa...

bape
supreme shirt
retro jordans
off white
kenzo
supreme clothing
kevin durant shoes
calvin klein underwear
moncler
jordan shoes

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin