tisdag 12 juli 2011

Hemma hos Mandelmann
Lämna en tjugofemma i fågelholken så är du hemma! Åtminstone får du komma in till Mandelmanns ekologiska trädgård... i Rörum mellan Simrishamn och Kivik! Hemsidan har ni HÄR! Bloggen hittar ni HÄR!Alla kan ha kul hos Mandelmann! De äldre sönerna repade med nåt band i källaren, så det dunkade hemtrevligt av både trummor och kontrabas på gården! Kanske bra för växtligheten?Ja, vem kunde tro att fårull skulle skrämma bort både sniglar och harar? - Elsie, där har du svaret på dina böner! Ut med ullen, bara! Jätteskönt för fossingarna också! Det doftade för övrigt ull över hela trädgården!Lars står och grunnar på: 1. var han hamnat... 2. att 25 kr. var klart overpriced... 3. var är gräsmattan? - när han väl hittade gräsmattan så var den inte klippt... den som inte sköter sin gräsmatta är inte mycket värd... 4. vad gör all ull här? 5. kan vi åka snart? 6. var är Mc Donalds?Hönsen bodde i den sötaste vagnen. En gammal cirkusvagn, kanske?


Då båda gigantiska svinen skrämde mig nästan från vettet men rörde inte en muskel så länge vi var på gården... Monster om du frågar mig...
I träden hängde cementklumpar för att tynga ner grenar och styra uppspaljering (om det nu heter så), några hade sin ytterkruka kvar och några hade tappat sin. Ett bra budget-tips! Häll cement i planteringskrukor i plast med ståltråd nerstucket. Sim sala bim!


Hej då, Mandelmann!


6 kommentarer:

Smultron på ett strå sa...

Vilket charmigt ställe, det måste besökas någon gång! Tack för tipset!//kram maria

Carin sa...

Underbara kort på underbart ställe!

Kraaam Carin

Att vara någons fru sa...

Ull alltså? Ja varför inte.

Maria - Wikers Liv sa...

*skratt* vilken rolig läsning. Känner alltför väl igen "Mannen i mitt liv" i din man... Menar då funderingarna han har ;)
Jättevackra bilder för övrigt!
/ Maria

Bokcaféet i byn sa...

Stackars mannen din! Mandelmanns passar inte alla!!! Säkert effektivt med ullen men väl bohemiskt för min del. jag fortsätter att blunda alt jaga ogräset beroende på dagsform.
Kram Anna

Anonym sa...

Det blir bra med ull när jag köpt en hjälpare till gräsmattan för då blir det inget gräs i gångarna

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin