måndag 4 juli 2011

Happy 4th of July!Dagen till ära bjuds det på lite random pics från vår resa till New York förra året. En dag hyrde jag en bil och tog med Lars till mina gamla kvarter ute på Long Island. Jag var Au Pair i en by som heter Great Neck för sisådär tjogo år sedan... and I love it still...

Annars så tvättar jag, dammsuger, budar på hus, fixar frulle till sonen (toasted bagels dagen till ära) och försöker packa lätt. Vem har sagt att semester är lika med vila?


5 kommentarer:

Carin sa...

He he he... Näää, vem har sagt att det är lätt med semester? För egen del måste jag lämna hemmet om jag skall varva ner... ;-)

Slit nu inte ut dig utan unna dig en stund i solen, när den behagar visa sig! Så spännande med budgivning! Du måste berätta VAD du budar på.... *nyfiken*

Stor kram Carin

Maria - Wikers Liv sa...

Åh vilka fina bilder!
Jag å mannen min, var också i NY förra året. Ska dit igen nu i oktober. Då med de två yngsta döttrarna också. Längtar! Längtar än mer nu när jag ser dina bilder! Lycka till med budgivningar!
/ Maria

Bokcaféet i byn sa...

Hej Lena!
Vilka härliga foton! Jag börjar längta allt mer efter en USA-resa. Har aldrig varit där, får se när det kan bli av! Så semester hägrar nu, blir ni hemma eller hittade du ngt skoj att boka?
Vi är hemma efter en härlig lång helg hos min syster på vackra Gotland. Det kändes nästan som utomlands!!!
Håller tummarna i budgivningen!
Kram Anna

Att vara någons fru sa...

Å nu fick jag en enorm USA-längtan!!!

Maria sa...

Det var inte Summit Road (jag har för mig att gatan hette så) du bodde på? Gud vad jag kände igen bilderna, var också där för en sisådär åtta år sedan i en familj med tre barn och en svensk mamma + amerikansk pappa.


Gillar butiken din, åker förbi där varje gång jag åker "hem" till Borås från Halmstad!

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin