torsdag 23 september 2010

Ledig dag!


Min dag har börjat tidigt. Sonen har sin första körlektion idag och jag skjutsade honom kvart i sju. Sedan har jag druckit kaffe och läst tidningen i lugn och ro. Nu väntar en härlig timma på salong i Borås, en skön ansiktsbehandling inför hösten står på agendan. Tandläkaren ska också få ett besök vilket kanske drar ner allt underbart en smula, men det ska också göras... Efter en god lunch på stan ska jag åka med mamma och pappa till Ulricehamn. De ska köpa tapeter och då är ett besök på Sandbergs ett måste; jag var inte sen att hänga på! Där har ni min dag plus lite shopping så klart...

Dagens bilder kommer från butiken. Jag har köpt in helt underbara théer från nya märket Therapie. Bara burkarna gör en ju HELT lycklig, eller hur? Att det också doftar ljuvligt på långt håll är en bonus och något ni kan uppleva om ni kommer förbi!

Ha en ljuvlig höstdagjämning; nu är den oåterkalleligt här!


5 kommentarer:

Carin sa...

Hallå vännen! Låter som en underbar dag, så när som på tandläkaren... ;-)

Ang. kamera... Hi hi... Det är klart... Ingen nytta med en massa funktioner om man inte kan hantera dom... Vi får väl gå en kurs? :D

Ha en underbar dag! Kram Carin

Lantliga drömmar sa...

Här är också en ledig dag, bara njuter av tystnaden. Nilla

Sunnanvind sa...

Hej!

Underbara teburkar, man vill ju köpa en av varje bara för att de passar så bra ihop...

Lycka till med tapet-tittandet, jag var iväg idag och beställde faktiskt och det är alltid lika inspirerande att titta på alla snygga tapeter, finns verkligen hur mycket som helst.

/Carina

Catarina sa...

Ja, de där burkarna blir man glad utav. Jättefina. Spelar nästan ingen roll hur teet inuti smakar för det dricker man ju upp. ;)

Ylva sa...

vilka absolut fantastiska burkar!!

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin