söndag 5 september 2010

H I M L A S höst
HIMLA åkte till Jokkasjärvi i mitten av december och fotade höstens kollektion som passande fick namnet Nordisk Mystik. Med iskyla, skoteroveraller, knarrande torr snö och mörker blev det en utmaning -och en otrolig upplevelse- för samtliga inblandade men de lyckades fantastiskt fint och kontrasterna mellan mjuka textilier och hård is är slående. Färgerna mystery och divine går igen hos fler leverantörer i höst har jag märkt.
Att som företag få fota i Ishotellet är en bedrift. Tidigare har bara riktigt stora internationella märken lyckats med det. Kul för Himla!
Jag har beställt hem mattor, plädar och bäddtextil som kommer inom kort! Som kul notis kan nämnas att på höstens Formexmässa hade Himla ett gigantiskt isblock i sin monter för att binda ihop säcken, så att säga. Mycket effektivt!

4 kommentarer:

Anna sa...

Hej! Har just hittat hit via en annan blogg och man blir alltid lika glad över att hitta fina bloggar med spännande saker. Nu ska jag ta och kika in i er butik också, även om höst och vinter och is inte lockar riktigt än!
mvh Anna

Bella sa...

Wow, vilka fina bilder, sån skön konstrast med de färgstarka textilierna mot isblocken!!

Hoppas du haft en bra helg

Kramar Bella

Stjärnor & Champagne sa...

Fantastiskt men jag skulle aldrig våga sova där hihi. Ha det bäst vännen/ Kram A

Sunnanvind sa...

Vilka fantastiska bilder! Helt underbar inspiration. Måste passa på att berömma fin blogg på en gång också, riktigt snygg och intressant för en inredningstokig!

Ha det bra!

//Carina

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin