torsdag 2 september 2010

Ladies Night


Jag såg att grabbarna med stort G är på väg ut i Sverige igen! Någon som bokat? När man ser denna bilden blir man allt lite sugen. På showen alltså... Ingenting annat.

Turnéplan hittar ni på hemsidan och bloggen om hela spektaklet hittar ni HÄR!!! Det är Bella Stenmarck som skriver och ger lite inside information och sköna bilder på grabbarna. Undrar om jag får ihop ett gäng för kvällen i Göteborg eller om jag ska behöva åka själv?

I går drog jag igång höstens "symöten". Vi käkade grillspett på kyckling och karré med grillade grönsaker och chévre. Några flaskor vin och en massa catching up. Mycket trevligt som ni förstår..

Det är också mycket trevligt att så många vill vara med i tävlingen om de snygga påslakan-seten. Har du inte anmält dig och länkat? Gör det genast! Ha en bra dag!
6 kommentarer:

Sassa sa...

Hej Lena,
Tråkigt med Pb home ! Köpte ganska mycket för två år sedan och då fungerade allt väldigt bra, men jag kommer i håg att jag fick ringa och påminna dem. Förra året tog jag en paus från dem. Blir de FÖR stora och bryr sig inte om kunden ?? För som sagt de har ju SÅ fina varor men det dyker ju alltid upp konkurrenter så de får passa sig !!Bra att du varnade mig om WALLES & WALLES åkte inte ens dit. Först blev jag så besviken på din kommentar. Kändes så negativ att sätta in den på bloggen. Men sanningen bör ju komma fram om de beter sig stroppigt !!! Kram o ha en skön helg o Kram från Sassa

Vita huset 28 sa...

Hej ja dessa grabbar skulle jag gärna åka o se ;)

Ps missa inte min utlottning

Ha en skön fredag med massa mys o en skön höst helg

Kram Camilla

Bella sa...

Gillar Stenmarck skarp, men har aldrig blivit av att jag tagit mig iväg på ladies night, kanske är dags att göra det i år :)

Önskar dig en trevlig helg

Kramar Bella

Signe 1 sa...

du menar verkligen showen?;-)) ja, det ska ju vara drag på dessa shower, har faktiskt aldrig varit där...Martin och jag gick i paralellklass, det du, hihi..

kramkram

bakom berget sa...

Va svårt det var att få till en kommentar till dig. Den bara försvinner. Men nu gör jag ett försök igen.
Jag har varit på Ladies <night en gång för flera år sen. Det var verkligen en höjdarkväll. Nästan så att taket lyfte.
Ha en fin helg!
Kram Åsa.

Unknown sa...

Hej!
Min första titt här, ännu en härlig blogg att hålla koll på, kul!
Ser att du har en pågående tävling med, den vill jag vara med i såklart.
Nä nu måste jag titta vidare här i bloggen..

Kram Catta

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin