söndag 25 november 2012

I en gammal fabrik i Amsterdam...Köket har dubbel takhöjd och den gamla tegelväggen framknackad. Och vad säger man om den där takkronan gjord av träkulor? Amazing...Specialgjorda fönsterpartier suddar ut gränsen mellan inne och ute.Underbart hemmakontor/matplats med udda stolar och flera lampor som balanserar upp intrycket. Korgstolen i mjuka former är ett vintagefynd som bryter av mot det annars hårda och kantiga runtomkring.Trägolvet, gardinerna och de putsade väggarna ger ett mjukar intryck till sovrummet än övriga huset.
...har en familj ordnat det riktigt snyggt för sig. En cool blandning av gammalt, nytt och platsbyggt. Jag hittade bilderna på Livingetc.


God kväll!

Efter vår utflykt till julmarknaden på Gunnebo Slott idag, trevlig fika och jeansinköp i stan blev det godaste middagen här hemma med rosmarinstekt lammfilé, vitlökssmör och blomkålspuré. Längtar nästan till lunchlådan i morgon...


Nu. Spider-man.

1 kommentar:

Lotta sa...

Ah, så läckert!!! Allt.

Vad härligt med julmarknad och god söndagsmiddag. Vi hade också en god stek - tänkte också direkt på lunchlådan till imorgon ;)

Kram!

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin