torsdag 6 mars 2014

Trendenser till Kundkvällen!!!
Ja, hörni. Jag lovade ju en happening till kundkvällen och kan nu avslöja att ingen mindre än Frida Ramstedt från Trendenser kommer till oss och håller ett föredrag om trender, inredning och hur det är att driva en av Sveriges största inredningsbloggar! Vi är så otroligt glada att vi lyckats pricka in en ledig kväll i Fridas kalender och tycker att det ska bli galet intressant och givande!!!


Foto: Frida Ramstedt
Frida driver I-pad magasinet Trendenser i samarbete med Bonnier.


Bild lånad från SVT.

Frida - känd från TV! ;) Ses regelbundet i Godkväll och som TV4:s trendexpert!Kort om Trendenser (lånat från bloggen):

Trendenser är en av Sveriges äldsta och mest lästa ämnesbloggar om inredning och design med drygt 80 000 unika besökare i månaden (vilket är fler läsare än de största månadsmagasinen i branschen har prenumeranter och lösnummerköpare). Frida är utbildad civilekonom med inriktning mot marknadsföring och har tidigare arbetat på reklambyrån Forsman&Bodenfors men driver sedan 2011 sin blogg på heltid. Utöver det producerar hon även ett månadsmagasin för iPad i samarbete med Bonnier. Frida är dessutom TV4 Nyhetsmorgons trendexpert inom hem och inredning samt en flitigt anlitad föreläsare om trender och design samt sociala medier inom inredningsbranschen. Varje vecka har hon en stående sida i Göteborgs Postens bilaga Två Dagar där hon skriver om de senaste nyheterna för hemmet, och varje månad publiceras hennes artiklar på frilansbasis i kända svenska inrednings- och modemagasin.Föredraget startar klockan 18.00 och håller på en knapp timma inklusive ev. frågestund. Ni som anmäler er till föreläsningen får en fullspäckad "Goodiebag" och dessutom chans att vinna lyxiga priser!!!

Butiken håller extraöppet 18-21 denna kväll så det finns gott om tid att shoppa och inspireras efteråt!


För att anmäla sig till föreläsningen sätter ni in 195.-/person på BG 5133-2963 och skriver ert namn och hur många ni är som kommer ELLER ringer oss och betalar över telefon ELLER kommer in i butiken och anmäler på plats! Vi har ett begränsat antal biljetter…

Varmt välkomna!!!

2 kommentarer:

Charlie sa ... sa...

Kan ni inte ha kundkväll i New York också….. :-)

Under alla omständigheter låter det fab och jätteroligt att Frida kommer. En favorit!

KRAM

Anonym sa...

Very good info. Lucky me I discovered your website by accident (stumbleupon).
I've saved it for later!

Look at my webpage; http://amyshare.info/blog/6628

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin