torsdag 27 januari 2011

Vårnytt...


Att plocka fram det nya, ljusa och fräscha i butiken är som bomull på såren efter en rejäl vurpa som heter långmörkhöst och jul... Lusten och orken återvänder som efter en vitamininjektion! Vi har gjort SÅ fint idag med nyheter som redan dykt upp efter mässan. I morgon tar jag med mig kameran för att fota åt er, jag lovar!

Dagens bild kommer från Affaris vårkatalog. Planteringsbänk, glasklockor och krukor finns i butiken! Önskar er en fortsatt trevlig kväll, i morgon är det FREDAG igen! Tjoho!


10 kommentarer:

Anonym sa...

Deilig med litt vårnytt, ja
trenger og nyte det litt nå i vinterkulda

Mys och hemtrevnad sa...

visst är det härligt med vårens alla pastlliga färger...kramis semlan

Bokcaféet i byn sa...

God morgon Lena!
Underbar bild! Ja jösses vad man längtar efter våren och sommaren nu. Men mörkret börjar ge med sig! Lite ljusare om morgnarna och kvällarna. Fast igår morse när jag körde tidigt till jobbet var det ett alldeles fantastiskt månsken som speglade sig i havet och i horisonten började det ljusna. Vilken start på en dag!
Trevlig helg!
Kram Anna

Att vara någons fru sa...

Jag. Vill. Ha. Planteringsbänken.

Tänk. Snart är det dags. Vi ska bara hålla ut lite, lite till.

Stjärnor & Champagne sa...

Skall anmäla mig till tävling och hoppas på tur. Härligt med alla nyheter. Hör av mig om glas, nice n med napp bnär man efterlyser och jag borde faktiskt ha förstått att du ev kunde ha. Levererar du dom personligen? Stora kramen A

Lilla Nyponet sa...

Hej hej, underbar blogg du har :) Jag vill väldigt gärna vara med i utlottningen, länkar givetvis till din sida!
Ha en härlig fortsättning på helgen, Camilla

erikasgulahus sa...

Hej hopp..första besöket här..hittade hit genom Det vita dårhuset...smart & snygg är ialla fall Robert...så jag hoppas på tur! Kram

erika sa...

hej hej första gången jag hälsar på här i din fina blogg..jag hittade hit genom "Det vita dårhuset" & det lär bli fler gånger..smart & snygg är då Robert så jag hoppas såklart på vinst!
Kramar från Dalarna

Marlene sa...

Härligt med lite vårnytt.planteringsbänken var skitsnygg.Robert får gärna flytta hem till mig

Trevlig Helg!!

Marlene

Fröken K och livet på landet sa...

Hejhopp!

Kikar in på din blogg med jämna mellanrum för inspiration! Vill såklart gärna vara med och tävla om en Roberts!!! Längtar maaassor till våren och ännu mer efter ditt ljuvliga inlägg!

Bästa hälsningar Karin från Borås!

Karin.s.soderstrom@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin