torsdag 13 januari 2011

Det onda med det goda


Att ha svidande hud efter en dag på beachen, ömmande muskler efter - nästan - daglig massage och lite bubblig mage av värmen tar jag på stående fot! Jag njuter som om detta är den sista semestern jag någonsin kommer att åka på för om en vecka är jag på Formex och laddar inför en fullspeckad vårsäsong! Jag kommer att vara brun och fräsch som en nyponros där i gångarna, så om du ser mig, tjoa vet ja! ;)


7 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Jaa, njut så mycket du orkar, här hemma är det som vanligt!
Kram

Hjem Kära Hjem/ Anna sa...

Njut, njut o njut lite till vet ja!!

Bokcaféet i byn sa...

Hej Lena!
Just nu vräker snön ner hos oss! Jag trodde jag bodde i sydligaste Sverige men det verkar inte hjälpa denna vinter heller:-)
Så härligt ni verkar ha det!
Kan bara instämma i inläggen ovan, FORTSÄTT ATT NJUTA!!!!
Kram Anna

marie sa...

Härligt Lena!!
Jag har mitt framför mig. Här är det bara snö och snö och snö.....längtar så mycket. Förstår att du njuter i fulla drag!! Men nästa vecka ska vi improvisera lite vår här, köpte massor med fina vårblommor. Såg en bild på dig hos Gizmolina!;)) Snyggo där!
Ha det gott
Kram

Bella sa...

Njut så mycket du bara kan sista dagarna :)

Kramar Bella

anna sa...

Hejsan svejsan.
Snart drar vi till huvudstaden du och jag. Ska bli kul att komma iväg några dagar, dessvärre inte till någon värme utan snarare snö och blask, men vi ska ha kul! Tror inte att någon kommer tjohoa på mig i varje fall, blek och glåmig som få!!! Ses snart. Kramis Anna

Skumpa och Spaljé sa...

Tänk vad skönt du har det...
Vi skall upp på torsdagen till Formex..vi kanske syns.

Kram Helena.

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin