söndag 12 december 2010

White Christmas
Jag sitter i min ensamhet alldeles nyduschad och dricker morgonens stora, rykande latte. Morgon och morgon förresten, vi är väl inne i förmiddagen så här dags... Men så är det ju söndag och då kan man väl få ta sig lite sovmorgon?


Det är en strålande vacker dag med en isande, klarblå himmel och minusgrader. Perfekt för lite shopping... Måste försöka hitta mig en bikini och lite annat inför resan. Jag njuter redan av tanken på kalla lysrör på naken blek hud.


Dagens vackra bilder kommer från danska Bo Bedre. Tror jag... Rätta mig gärna om jag har fel! Ta vara på dagen, mina vänner!

3 kommentarer:

Att vara någons fru sa...

Å jag älskade idén med änglavingarna på stolarna!

Bokcaféet i byn sa...

Hej!
Lät härligt med sovmorgon!!
Ja inte är det alltid så kul att prova ut bikini i sitt blekaste jag men man gör det ju av en alldeles särskild anledning- en resa är på gång!!! Då kan man står ut där i provhytten....!! Hoppas du hittade ngn, ibland lite svårt att hitta så här års!
Ikväll efter hemkomst från tågresa genom vårt vackra vintriga Sverige fick jag plötsligt en flashback till den mysiga stugan vi hyrde utanför Stellenbosch. Det är en av fördelarna med resor, man kan leva länge på minnena efteråt!
Ha en toppen fin söndag kväll!
Kram Anna T
Ps. Hoppas kunna bjuda på några fina, soliga pingvinfoton ikväll på bloggen!

Sassa sa...

Vart är du på väg??
Vi ser också fram emot sol och värme!! Sonen bor ju i L.A inte helt fel!!
Bra att du kommenterade om visningslägenheten. Det sista var egentligen det som jag först tänkte på men sen ville jag bara testa lite andra ideér. KUL att du tyckte till, du har ju sett ett och annat och har god smak<3

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin