fredag 5 november 2010

Malaysia


Jag behöver komma iväg och slicka mina sår efter 40-års dagen så vi ska åka på semester efter nyår och vi har länge velat fram och tillbaka men nu lutar det starkt åt Malaysia och Kuala Lumpur. Någon som varit där? Ge oss gärna lite tips i så fall eller har ni något annat favoritställe som ni vill tipsa om?

I dag önskar jag er så klart en riktigt mysig fredag! Jag FATTAR inte hur snabbt denna veckan har gått... och i morgon är vi lediga för det är RÖD DAG!!!! Tjoho! Vi har även en annan sak att se fram emot i morgon. Stay tuned...

8 kommentarer:

Carin sa...

Du gör helt rätt i att boka in en resa! Jag har ju ett år till på mig att bestämma mig... ;-)

Ha en härlig helg! Vi hör´s!

Kram Carin

Snäckskalsdalen. sa...

Det låter väldigt trevligt att boka en resa till varmt land!
Kram

Camilla sa...

Har jag missat den stora dagen - stort GRATTIS i efterskott vännen!

Vi var i Malaysia 2005. Först i Kuala Lumpur och sedan tillbringade vi en vecka på ön Pankor. Gillar verkligen KL och Pankor var fint men inget mot öarna i södra Thailand...har hört att ö-gruppen Tioman Island som ligger på andra sidan av Malaysia skall vara fantastiskt - dit skulle jag vilja åka:)

Sedan skall Lankawi uppe i norra Malaysia vara fint - då kan man ta båt till bla underbara Koh Lipe (tillhör Thailand)och båtluffa runt där:)

Som du förstår så gillar vi Thailand bättre - både människorna, havet och maten!!!

Det blir ingen Asien semester den här vintern för oss - så jag är en ANING avis...men nästa år drar vi igen:)

Ha det gott - kram kram!!!

Catarina sa...

Det går nog inte att bli missnöjd där borta. Jag var i Penang 1997, det var jättefint men det var ju ett tag sedan.

Jag är avis. Ha det så trevligt.

Bella sa...

Nu blir jag tveksam, men har jag missat din stora dag? STORT GRATTIS i efterskott!!!

En resa till Malaysia och Kuala Lumpur låter ju kanon, har tyvärr inte varit där så jag kan inte ge dig några tips, men hoppas ni hittar en lämplig resa att boka och så skönt med ledig lördag :)

Hoppas du får en riktigt skön helg

Kramar Bella

Vitt och Blått sa...

Grattis i efterskott!

Låter helt underbart med en resa - vill också åka! :) Vi planerar en längre tur till nästa år - förhoppningsvis. Jag har varit i Malaysia och Kuala Lumpur, häftig stad. Vi åkte genom Thailand, ner i Malaysia, ut till Tioman Island och öarna runt om (de första Robinson spelades in där) helt otroliga öar. Så åkte vi vidare till Singapore efter ö-turerna. Hur mysigt som helst.

Mitt favoritställe i Asien är ändå Vietnam. Vi åkte till Hanoi och flög hem från Saigon, en tur som verkligen kan rekommenderas. Tog planet till den mysiga ön Phu quoc också, var borta totalt en månad den gången. Hoppas att ni hittar något härligt resmål!

Ha det bra!
/Ewa

Boviksmarinan sa...

Hej!!
Malaysia är fantastiskt vackert, jag har varit där. Om Ni vill snorkla & dyka så är öst kusten bättre än västkusten. Vi var på västra sidan & bla i Lankawi men vi var trots detta super nöjda. Vad jag oxå minns var att det är inget vinland, då de inte serverar vin i samma utsträckning som i andra länder, har att göra med deras religion.
Kuala Lumpur är en fantastiskt spännande stad, mkt shopping & sevärdheter.
Kan hålla med "Lantliv på Holm", vi är oxå mer förtjusta i Thailand, känns som de har ett större utbud. Men Malaysia upplevs som ett lugnare land!!
Jag mkt nöjd med resan men far hellre tillbaka till Thailand!!
Ha en härlig helg!!
Kramis Linda

yanmaneee sa...

retro jordans
supreme hoodie
jordan shoes
kyrie 6 shoes
moncler
yeezy boost
curry 6 shoes
timberland
kyrie 6 shoes
hermes belt

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin