söndag 21 november 2010

Wärdshuset Spinnaren!

Här kommer lite bilder på mitt senaste projekt som bestod av att hjälpa Angela som driver Wärdshuset Spinnaren att ta fram gardiner till de nya tapeterna och de nymålade väggarna inför den stora julbordssäsongen! Vi lyckades till och med få upp dem till Farsdag då det var fullbokat i matsalen! Sammetslängder i stora matsalen och en blommig i den lite mindre gröna matsalen. Den blommiga textilen hör ihop med en rand som - efter jul - ska kläs på alla stolsdynor. De gamla kornischerna fick ge vika för nya stänger som ger ett fint flöde till den höga takhöjden. Hallen/baren fick en manligare glenncheck som funkar fint till den mörkare panelen och tapeten där. Alla längder i matsalen fick tazzles som matchar tapeterna! Vad tycker ni?

Det vackra huset byggdes i mitten på 1800 talet som bostad för disponenten för det stora spinneriet i Rydal. Vi bor ju mitt i textilindustrins vagga, vet ni! Men nu driver som sagt Angela Wärdshuset sedan fem år tillbaka, före det hade hon en fiskerestaurang i Saluhallen i Göteborg! Ring gärna för info om deras fina julbord! Hemsidan hittar du HÄR!

Natten före farsdag begicks ett inbrott på Spinnaren. Ett fönster slogs in och stenarna som kastades in genom fönstret repade upp den vackra flygeln som står i hallen. Tjuvarna var bara ute efter öl och sprit - som tur var... TÄNK om de hade trashat all vacker dukning inför middagen dagen därpå och kanske förstört hela renoveringen... Hua, jag vill inte ens tänka på det...


3 kommentarer:

bakom berget sa...

Vilket kul uppdrag, att få hjälpa till med nåt sånt.Det blev ju jättefint.
Ett otroligt vackert ställe!
Ha en fin söndag!
Kram Åsa.

Anna sa...

Maria Montazami har inspirerat hela Sverige till att använda tazzels, har sett massor i olika affärer! Men det är lite roligt med dem tycker jag! Jättefint blev det förresten, såklart!!!

yanmaneee sa...

kobe basketball shoes
supreme clothing
supreme
air jordan
golden goose shoes
lebron 15
kyrie 6
chrome hearts outlet
cheap jordans
supreme

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin