fredag 19 oktober 2012

Nytt i butiken och magiskt kaffe!!!Finaste doftljuset "Christmas" där man får kryssa sig fram till självaste julafton kom till oss igår! Vi har så klart alla de andra dofterna också, men denna är ju bara såååå söt...
Efterlängtade - och efterfrågade - jutemattan från TINEK HOME anlände i en helpall igår! Nu finns alltså alla storlekar (från 60x90-200x300cm) i båda färgerna (kitt och soil) hemma i butiken! 


Godmorgon snyggingar!

Jag har startat min dag med en MAGIC BULLET COFFEE. Det var första försöket, så det ska bli spännande att se om jag står mig till lunch som utlovat! En bullet coffee är - för den som undrar - en kopp kaffe av bästa kvalité (detta är ett kapitel för sig eftersom vi ska sträva efter att dricka mögelfritt och i bästa fall organiskt, giftfritt kaffe), ett par matskedar smör (från gräsätande kor och det hoppas jag att vi här i Sverige inte ska behöva undra om Arlas kossor är - tar alltså det för givet) och ett par matskedar cocosfett för maximalt fettintag. Blanda allt i en mugg/behållare och mixa gärna med mixerstav för godaste skummet och konsistensen! Nu ska jag bekänna att jag inte hade kokosfett hemma och bytte den mot en rejäl skvätt vispgrädde istället och jäklar vad gott det blev!!!

Jag har läst på om detta bla här och här och här och det ska vara en riktig skjuts neråt på vågen om man käkar enligt LCHF och eftersom jag har gått ner ca sju kilo men stått still i vikt ett tag så måste jag ju pröva... Wish me luck och have a MBC!


Ha en trevlig fredag också, hörrni! Nu rockar vi dagen!

4 kommentarer:

fröken nilssons kök sa...

Samma start på dagen här ;)
Mest för att jag inte kände mig hungrig på ngn fast mat......
Men nu börjar det suga i mattarmen ;)

Anonym sa...

Först ett stort tack för en Underbar blogg! Väntar med spänning på mer bilder från affären...
Och en fråga...vad kostar mattorna? I alla storlekar?
Trevlig helg!
Maria

Anonym sa...

Hej!
Ville bara tala om att effekten kanske inte blir riktigt lika stor då du använder grädde istället för kokosfett. Detta pga att grädde är en mejeriprodukt och kokosfett är ju.... kokosfett! =)

Men det är ju liiite godare med grädde! =)

/M

Hjem Kära Hjem/ Anna sa...

Ja men visst, Cocosa i kaffet varje morgon...ska visst va bra o det gör ju inte ifrån tänker jag!!

Klem Anna

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin