tisdag 13 oktober 2009

Snart Halloween!Hittade lite härliga bilder på nätet som har en skön känsla av Halloween. Min son William är född den 1 november, så han har i hela sitt liv haft kalas på denna helg. Självklart har det blivit många maskerader med spöken och häxor som tema. Jag minns mitt år i USA (fast det är LÄNGE sen) och den spektakulära Halloweenparaden i New York city och hypen kring alltihop. Det gjorde väl kanske att jag var snabb att anamma den "nya" traditionen här hemma... Snart är det dags igen, denna gången fyller han sjutton!! Vart tar tiden vägen???

Lägg märke till den öppna hyllväggen med stege och den annorlunda taklampan av flaskor...

5 kommentarer:

Stjärnor & Champagne sa...

Ja herregud vännen var tar tiden vägen. 17 år!!! Ja mina är bara 8 och 12 men det räcker gott det hihi. Halloween ja, dax igen tyckte att det var inte så länge sedan sist och snart jul. Härliga bilder...

Kram anne

Lantliv på Holm sa...

Hej Lena!

Tack för din fina kommentar - och va kul att hitta till dej!

Vilken underbar blogg - fattar inte att jag missat detta...fantastiska bilder och så skriver du så där underhållande så man bara vill läsa mera. Ni har alltså en butik - måste in och kolla där också. Kommer snart tillbaka.

Ha en fin dag!
Camilla

Sofia sa...

Vilka inspirerande bilder, precis vad jag vill ha just nu. Tycker det är underbart med allt som lyser upp i höstmörkret.

Erika sa...

Läckra bilder. Här är det oxå födelsedag till Halloween så det pysslas en del.
Kram

Jenny sa...

Hej Lena!
Ja, vart tar tiden vägen, hihi!
Undrade vart den här veckan tog vägen för en stund sedan..imorgon är det redan torsdag..

Vilka snygga Haloweenbilder du bjuder på!

Kram Jenny

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin