torsdag 29 oktober 2009

Bygga hus?










Nu snurrar det rejält i huvudet... Vi fixar och trixar varje dag (långa dagar blir det) för att få det så bra som möjligt i butiken med allt nytt som kommer. Idag möblerade vi om igen...



Jag skulle behöva ha tid med planeringen av ett nytt boende också, men det går sådär bra med det... tyvärr kan man tycka. Problemet är väl att vi inte har kniven på strupen; vi bor bra där vi bor tills vi hittar något annat. Dagens bilder är ett plock av några favoriter. Jag gillar höga fönster, veranda, skön uteplats och liggande panel. Kanske kan man baka ihop allt till ett perfekt?


Har ni sett att vi har en helsida i nya Lantliv? Kul att vi tillsammans med våra största leverantörer Artwood, Nyblom & Kollén och Svanefors har helsidor i samma tidning. Maffigt.






4 kommentarer:

Livet i träsket sa...

Underbara hus, speciellt det första! Läste ditt inlägg hos Sand mellan tårna om Odd Molly och gillade det och gillar även din blogg och din butik! Ha en bra helg!
/Kristina

Lantliv på Holm sa...

Fantastiska hus - älskar dessa verandor...

Ha en fin helg!
Camilla

Sabina sa...

Åå vad det låter härligt med nya varor i butiken. Kommer ihåg när jag själv hade butik, det var som julafton varje gång det kom in nya varor (men mycket jobb!)
Härliga husbilder!
Sångaren på min blogg heter Milow.
Ha en skön helg!
Kram Sabina

Anonym sa...

Jättefin annons i Lantliv - bara MÅSTE ta mig tid och åka till din butik :)
Trevlig lördag!
/Helna

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin