söndag 24 maj 2009

Pappa






Idag skickar jag morgonkramen till min älskade pappa som fyller år. Grattis pappa, du är bäst! Det blir inga blommor på bild till far utan en fin whiskey som han uppskattar.
Om ni varit med mig de senaste veckorna, så har ni nog märkt att alla i min familj (nästan) fyller i maj... Men det är ju en trevlig månad att träffas titt som tätt! Sonen kom hem i natt i stället för i dag, så skönt att ha honom hemma!

Lite städning väntar mig idag innan middag hos mamma och pappa, fick ett klädbryt i går så hela min garderob ligger på golvet... Känns detta igen? Måste ta fram dammsugaren idag också, för det flyger in tussar från trädgården och dammar omkring. Ha en underbar söndag alla!




7 kommentarer:

Signe 1 sa...

En underbar söndag till dig oxå och stort Grattis till din far! Kram Sofia

Vit som snö sa...

Hmm, javisst, klädbryt får jag både nu och då, vet precis hur rummet ser ut sen.
Grattis till din pappa!
Det var ett tag sen jag var här nu och har läst tillbaka och blev såå kär i bilden på badrummet med plåtvägg! Nu råkar ju min man vara plåtslagare;-) Hehe.. Sparade bilden utifall...
Ha en skön söndagsafton!
Kram Cilla

STENLYCKA sa...

Ha en trevlig födelsedagsfest och Grattis till din far!
Ha det gott!
KRAM

Jenny sa...

Hej Lena!
Grattis till Pappsen:)
Hoppas ni hade en trevlig familjemiddag!

Ha en jättebra kommande vecka,
Kram Jenny

Sommerlyst sa...

Grattis til din far som fyller år!!
Herlig bilde...mandig!

Ha en super start på uken!!

Klem M

Karna sa...

Grattis med dagen til din pappa...flott bilde, tror jeg min far også hadde likt...vi feiret bursdagen til min pappa i helgen, selv om det er i morgen han fyller...

Stjärnor & Champagne sa...

Grattis till din pappa i efterskott. Jättefin bild. Det är väl härligt att nästan alla i familjen fyller i maj som är en sån härlig månad. Japp maken sponsrar, det var hans idé, jättekul att du vill tävla hos mig. Vi som gillar inredning glömmer oftast den biten att uppdatera sig på tex mobilsidan. Klädbryt har jag ofta kan jag säga.
Kramis Anne

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin