tisdag 5 maj 2009

Kollektiv

Måste visa vad som bland annat kom in idag. Jag har någon konstig dragning till fågelholkar, tycker det är en mysig detalj både inne och ute. Ja, jag är väl inte som andra... I alla fall kom detta fågelkollektiv i dag från Bloomingville. Är det inte helt underbart?

En annan sak som dök upp i lådorna i dag är denna jättefina och smarta hängare, ska genast lägga beslag på en till mig själv! 

Sambo L har varit i Halmstad i dag och levererat möbler, kalla det service... Och suckar djupt över alla varor och hävdar att han utfärdat köpstopp för flera månader sedan. Ja, ja så är det när man inte kan låta bli allt fint... 

Läste igenom mitt förra inlägg och förundras över att jag har så stora barn så jag till och med hamnat på bilskolan. Hur gick det till? Jag är ju inte ett dugg äldre...

Nu ska jag ge mig ut i spåret och rensa hjärnan. 

Kram igen!7 kommentarer:

Jenny sa...

Hej Lena!
Jättefin fågelholk! Undrar jag om jag inte skulle ta mig en liten tur till Fritsla o besöka din butik nu i sommar, du verkar ha så mycket fint!!
Vad kul att du länkat till mitt inlägg om Bloomingville hängaren:)
Visst är den snygg!

Ha en jättebra kväll,
Kramis Jenny

Erika i Villa Lilja sa...

Vilken läcker fågelholk. Man blir verkligen glad av den. Vi får väl se om det kommer upp en sådan i björkarna häromkring.
Kram kram

Villa Hemmet sa...

tjenahej

jaa, skicka gärna bild. villahemmet@hotmail.com

tack så länge!

- jenny

Stjärnor & Champagne sa...

Jodu vi blir äldre, undrar om du är lika gammal som jag fast att du skaffade barn tidigare än mig? Kanske över 40?

Kram anne

Fridashus sa...

Det var et morsomt og vakkert fuglehus. Koselig at flere kan bo sammen:o) men lurer på hvordan det vil fungere i praksis.. Utrolig koselig med fuglehus.

Ha en fortsatt god uke.

klem

STENLYCKA sa...

En jättetrevlig fågelholk.
Ha det bra i spåret!
KRAM

Flaggduken 2 sa...

Hur rar som helst!
Kram Petra

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin