tisdag 12 maj 2009

Bokad resa!Den 21 september åker jag och Lars till Parga i Grekland tillsammans med Jonas och Malin. Jonas fyller 40 och det måste ju firas! Det ska bli så skönt med sol och bad i goda vänners lag när hösten knackar på dörren. Vi har ju bara någon veckas semester på sommaren, så det är skönt att ha något att se fram emot. 
Semestern är ju en bråd och rolig tid i Tygriket, så vi jobbar så mycket det går... Då kommer alla långväga, trevliga kunder från både när och fjärran. Norrmän, danskar, tyskar och naturligtvis svenskar kommer för att köpa tyger, gardiner och inredning. I år kanske vi får se en större del från utlandet eftersom kronan är som den är...? 
Vi har öppet alla dagar som vanligt hela sommaren men stänger 13.00 på lördagar. Varmt välkomna alla!

5 kommentarer:

Stjärnor & Champagne sa...

Åh vad härligt för er...Inget avis näedå.

Kramis Anne

STENLYCKA sa...

Så skönt för er att få koppla av efter en jobbig sommar. Vi har också bokat en resa. I oktober reser vi med goda vänner till varmare land. Det är så roligt att ha något att vänta på när sommaren går mot höst.
KRAM

Anettes hus sa...

Hei! Takk for hyggelig hilsen:)

Så herlige bilder!! Det høres fantastisk ut med en tur til Hellas!! Kos dere masse!!

Klem Anette:)

Jenny sa...

Hej Lena!
Vad roligt att ha en utlandsresa att se fram emot när du står i butiken i sommar!!

Jag kommer definitivt titta förbi, är så nyfiken på din affär!!

Ha en skön kväll,
Kram Jenny

Stjärnor & Champagne sa...

Hihi låter som att ni hann en del när kycklingen stod i ugnen. Här är det nog mer jag som strör efter mig men jag får plocka själv. Så skönt att få nya naglar, en lyx i min vardag som jag unnar mig.

Kramkram Anne

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin