lördag 9 maj 2009

Kojan


Jag måste visa lite bilder på kojan som mina brorsbarn byggt mellan tre björkar bakom deras garage. De bygger till, målar, hänger upp gardiner och möblerar allt eftersom och alla deras kompisar älskar äventyret med verktyg, diverse projekt och smarta lösningar. Dessa korten tog jag för några veckor sedan, nu är träden gröna... Jag tycker det är så skönt och sunt att se när barnen leker och använder fantasin och gör sånt som vi gjorde när vi var små. Eller hur?

I kväll har jag och L varit på bio och sett Män som hatar kvinnor. Förvånansvärt bra, jag har ju läst boken och det kan många gånger förstöra filmen. Ska bli kul att se resultatet av film nummer två som kommer i september. Den boken var ännu bättre, tycker jag. Ibland längtar jag efter böcker som dessa som man inte kan lägga ifrån sig förrän de är slut. 
Nu ska jag knyta mig för idag, i morgon kommer hela la familia hit och äter söndagsmiddag. Ska bli trevligt att röra i grytorna lite. Plommonspäckad hel fläskkarré med potatis, grönsaker och gräddsås står på menyn, kanske med lite hemmagjort äpplemos till? 
Ha det gott alla goa!

4 kommentarer:

Stjärnor & Champagne sa...

Håller med att bok nr 2 var bättre men visst var filmen bra,,,Härlig koja med mycket kreativa barn.

Kram Anne

STENLYCKA sa...

Barn är duktiga på att skapa, härligt!
Har läst alla böckerna men har inte sett filmen.
Så trevligt med söndagsmiddag hoppas ni får en trevlig stund!
KRAM

Fröken Fräken sa...

JAJAMEN! *sträcker näven segervisst mot skyn* Jag håller så med! Ungar ska få leka fritt, uppfinna, bygga, dona för sig själva och inte bara ha planerade aktiviteter hela tiden. En härlig koja måste jag säga!

Jag kan säga att herr Fräken inte är så mycket för att följa med på loppis längre.. jag vet inte om det beror på att han inte har det rätta tålamodet eller har insett att han bara kommer att få bära en massa grejer...

Huset vid ån sa...

Hej svejs! hoppas allt är bra med dig. Hörde av syrran att den filmen var riktigt bra! Lät väldigt gott med all mat! Nu blev jag genast hungrig! Hi! Hi! Må så gott! Kram Therese

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin