tisdag 26 maj 2009

Veranda med glastak!Måste bara visa denna fina lilla veranda perfekt för en kopp kaffe och somrig paj... Vad smart att sätta glastak över så man behåller ljusinsläppet till huset! Vackra fönster också, för övrigt. Bilder från Sköna Hem.

Nu har det mulnat på och regnet hänger i luften men i morse när jag sprang min runda i skogen strålade solen och fåglarna kvittrade som tokiga. Fantastiskt skönt sätt att starta dagen på...


3 kommentarer:

Bella sa...

Fina bilder på en riktigt bra lösning på ett tak som gör att man ändå kan få in ljus!!

Visst är det tråkigt med det gråa och trista vädret, regndropparna hänger i luften även här på Västkusten idag och jag som alltid tyckte det regnade i Borås när min sambo fortfarande bodde där, det var mer än en gång som det varit fint väder här hemma på helgen, när jag hälsat på honom i Borås och vi kurat inne när regnet stått som spön i backen, men men efter regn kommer solsken :)

Kramar till dig

Anonym sa...

Jag håller med, mycket vackert.

Jag tycker det är så fint med veranda, det får bli i nästa hus
;-)

Kram annica

Stjärnor & Champagne sa...

Vad go du är....Skulle vara kul att komma förbi. Har allt planerat att försöka att komma förbi när vi åker neråt i sommar så hoppas att du jobbar då. Helena kommer till LKPG och då skulle vi träffas tänkte vi.Jättekul. Vilken veranda...Kan säga att jag hade redan byggt min på huset vi budade. Brrr vad dyrt det blev.

Kram på dig/ A

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin