tisdag 26 november 2013

Lindebjerg Design

God kväll mina finaste! 

Jag lyser med min frånvaro här på bloggen, men vi är inne i årets mest hektiska period… Ni får ha överseende, snart är jag på banan igen! :)

Idag är det en något seg bloggerska som alldeles strax är på väg att tacka för denna dagen… Som tur var hade vi mat kvar sen i går som åkte in i micron när vi ramlade hem från jobbet vid åtta tiden!Vi grejar, fixar och donar inför vår kundkväll på torsdag! Det ska ju bli sååå kul att träffa er alla igen, hoppas ni kan komma!  Det var ju en formidabel succé sist!!!

Vi har så klart laddat med fina erbjudanden (tex köp fyra - betala för tre på ALLA julartiklar såsom gardiner, dukar, kuddar, adventssaker osv osv…), trevliga tilltugg och finfina priser som kommer att lottas ut under kvällen! Vad säger ni tex. om en glasvas från DAY HOME (värde 689.-)??Och hörni... Idag kom en stor sändning vackra skåp som vi väntat på ett tag. Från danska Lindebjerg Design. De allra finaste skåp man kan tänka sig - handgjorda i massiv furu och handmålade i svart, grafit, grått eller vitt. Fantastiska detaljer och en enormt fin finish!!! En kommande dansk klassiker, var så säker!


Fler bilder på instagram på Aratorp24 och #fritslatyglager


Hoppas vi ses på torsdag! 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin