tisdag 31 juli 2012

Nytt från Bloomingville!Bloomingvilles nya höstkatalog andas bohem-hippie-chick. Det nya svarta.Kan inte se mig mätt på den där mixen av trä, grått och svart. Så vackert.Och trappor... Alltid vackra. Alltid praktiska. Glöm inte trappan när du inreder!Men hur coooolt var det inte att hänga upp sina fina korgar på väggen!? Häpp bara, liksom...Och den där stolen. Vi har föregångaren i butiken. Ursnygg. Cool. Klassisk. Vad mer kan man begära av en möbel?


Godmorgon alla fina! 
Jag har suttit och gottat mig över Bloominvilles nya höstkatalog och jag slås av hur jag längtar dit. Till hösten. Ingen solstress, inget sommarregn som andas besvikelse, fasta rutiner och ljuvliga kläder i murriga färger. Ja, jag är helt klart en hösttjej...

Det börjar dra ihop sig till mässor och inköpsresor - jag bläddrar, räknar valutor och priser och planerar butiken inför nästa säsong. Alltid lika roligt, men roligast inför hösten...

Sonen kom hem i ottan efter fem-sex dagar på musikfestival i Belgien ihop med sisådär 200 000 andra galningar... Hjärtat vällde över när jag såg honom och det är så skönt att han är hemma igen! Man är väl inte mer än mamma - för evigt?

Nu. Jobb.5 kommentarer:

Unknown sa...

Oj så mycket snyggt! Vill ha vill ha vill ha!

Kram Catta

Bokcafeetibyn sa...

Härligt med kataloger med fin inredning att frossa i! Kanske ännu härligare att få planera inköpsresor, olika valutor, boende etc!!!

Förstår att du sken upp av sonen! Jag kan inte föreställa mig ännu hur det kommer att kännas när man inte längre har sin lilleman inom någtra meters radie:-)

Jag är en sommartjej och njuter 100% just nu! Hösten är ok men just nu vill jag leva sommarliv några veckor till!! Planerar just för en minivistelse i Danmark inom kort....!!!

Stor kram på dig Lena!
/Anna

Välkommen Hem! sa...

Ghaa!!!! Såååå mycket snyggt! Nu längtar jag tillbaks till jobbet igen och att bla. få sätta tänderna i ett roligt projekt: att få inreda en BAR i industriell stil (kan det bli bättre??!!). Sen ska jag sätta igång o blogga igen, på riktigt och skriva om våra färdiga projekt där hemma. Tack för inspiration! Jag kommer gärna förbi och besöker din fiiiiiina butik, så FORT jag får tid!
Kram, Judita

Ester sa...

Hittade till er idag, ska kolla runt lite nu.
Kram Ester

Ester sa...

Hittade till er idag, ska kolla runt lite nu.
Kram Ester

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin