fredag 27 januari 2012

Här var det dukat!


Vi har dukat bordet Brighton från Artwood med ny textil från Nyblom & Kollén, ljushus och korgar från Bruka och under står den fina puffen i gammal segelduk som ser ut som en jordglob; en riktig favvis!
I taket hänger fler korgar från Bruka. Jag gillar korg. Inte bara fågelburar...

Jag vaknade upp i morse utan röst. Mitt halsont har flyttat sig till stämbanden och tvingat mig till tystnad och krax. Detta gjorde mig ingenting till en början för jag hade en inbokad tid för ansiktsbehandling på morgonen och alla ni som varit på dylikt vet att där pratar man inte ihjäl varandra... Lugn, harmoni och mjuka händer som rengjorde, peelade och masserade mig så till den milda grad så jag tror att jag somnade en stund. Somnade. Efter typ åtta timmars nattsömn... Då har man det bra.

Så nu har jag officiellt gjort slut på alla presentkort från min 40-års dag. Det känns onekligen som om det är dags för en till!
6 kommentarer:

Johanna Stålros sa...

Så underbart med lite fredagslyx;) Hoppas halsen piggar på sig. Härliga nyheter. Kram Johanna

Stjärnor & Champagne sa...

Psst vad skönt dom har hemma nu då!!!! När du är tyst sweetie:) Min kompis och jag har bokat att vi skall åka till dig i april:) De du...Då hoppas vi att vi får middag asgarv. Näevars men Carin kanske kan dyka upp också:)Stor kram A och krya krya

Välkommen Hem! sa...

Ååååååh vad jag skulle vilja besöka din butik någon gång!
Superfin blogg och tack för alla resebilder du delar med dig av!
Hälsn, J

Charlie sa ... sa...

Korgar är min grej, kan inte få nog! Jag dras till korgar som en magnet.

Jag vill också besöka din butik.

Krya på dig!

sa...

Amei seu site, parabéns estou te seguindo!
Rosane!

Remsan sa...

Låter som du fick en härligt skön fredag. Det behövdes nog så du kryar på dig. Jag har också kraxat ett tag. Tappade fullständigt rösten när jag och ett par tjejer var på afterwork - så typiskt!
Korgar, I love it! Kan man få för många?!

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin