tisdag 19 oktober 2010

Å här är vi!
Ja, här är vi allihop in action! Tack tjejer för en jättetrevlig dag! Och TACK Petra för att du fixade ihop det och inte minst för goda mackor i bilen! Tusen tack även till Kajsa på Enkla Ting, jättekul kurs och god lunch! Förresten, kolla in Kajsas småttingar här...

Vi var ju dessutom på äventyr på vägen hem! I Höganäs besökte vi lifestyle Butiken, en underbar ost-deli mittemot (Oldsbergs Ost) och Magasin 36. Vi stannade till på Hedentorps Plantskola och åt en trevlig middag på Vintage by Nina, båda i Ängelholm, innan vi åkte hemåt.

I dag har vi två möbelleveranser att ta tag i; en skinngrupp till Borås och ett matsalsbord till Göteborg. Rottingfåtöljerna som tjejerna sålde i lördags hämtades i går. Plus att vi har HELA källaren full med jul som ska upp i butiken... Tjoho!

5 kommentarer:

Coolaannna sa...

Det ser verkligen mysigt ut!! Och ännu mysigare att du har hela källaren full med jul!! JAg har spanat in en julgransmatta från Nybloom och kollén. Den ser ut att vara vit/grå med änglar på. Kommer du att ha den i butiken?

Kram Anna

Aratorps Lena sa...

Jajamän, Anna! Kramis!

Coolaannna sa...

Det ser jag verkligen fram emot!!
Ha en bra dag! ...och hälsa din trevliga kollega!

Anonym sa...

Tack!! själv för en jättemysig dag!
Hoppas att vi snart kan göra en ny resa ner till Skåne. Vi kan ju då styra kosan mot Landskron och göra besök på "Skumpa och spaljé" som öppnar i november.
Kram

Tusenfröjd sa...

Nämen, där var några ansikten jag kände igen!! Ni var ju förbi i vår butik, Hedentorps Plantskola.
Det såg verkligen kul ut på betongkursen... Och egentligen inte så svårt.
Var har du din butik?
Ha en fortsatt bra dag!
Liv

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin