onsdag 16 januari 2013

Mattor och bokade resor...

Finaste jutemattan från TineK Home... Vi har båda färgerna och alla storlekar i butiken! Underskatta ALDRIG mattans betydelse i ett hem - ju större desto bättre är oftast ledordet i detta sammanhang! Jag försöker köpa in mattor som matchar tygerna, överkasten och möblerna i butiken eftersom det är lättare att köpa allt på en gång, i samma affär, så slipper man dra runt på stan med påsar, tygprover och annat för att hitta rätt! 
Godmorgon alla!Jag är uppe i gryningen för att börja planera, sortera och packa för fyra dagar i Stockholm och mässa. Och vad händer? Jag hamnar framför datorn och ett par timmar rinner iväg mellan fingrarna hur lätt som helst...


Jag har i alla fall bokat tågbiljett fram och tillbaka, med tanke på vädret och gårdagens händelser i Skåne kanske det är det säkraste? Och hur troligt skulle det vara att två tåg blir kapade på samma vecka? Inte så troligt - jag åker med SJ. Något annat som blev bokat i går är en vecka i franska alperna med kvalitetsskidåkning på schemat. Oj, vad skönt med lite ledigt, frisk luft och motion! Tjohooo!!!


Och vilken tur att det var halva priset på NK Sport och Peak Performance när vi kom dit i går eftermiddag (sonen ska nämligen till Åre om en vecka så vi behövde kika på skidkläder till honom). Jag som lovat mig en shoppingfri månad såg detta som ett nödvändigt inköp, ungefär som mjölk och ägg och med kvinnlig logik tjänade jag ju faktiskt måååånga tusenlappar... Nu är vi hur som helst rejält taggade och garanterat varma i både baken och backen! Nu dusch och piff! Fånga dagen, hörrni! 


1 kommentar:

Lady-G sa...

ha en fin dag!! kram

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin