måndag 21 januari 2013

Back to basic?Galet snyggt med lamporna, den svarta bänken, fönstren och korgen... ujujuj...De där fönstren skulle man ju kunna döda för. Nästan.


Så klassiskt. Så fräscht.

Fin inspiration från bl.a Restoration Hardware och Slettvol, lånade av Lotta. Och ja, jag och Lotta har väldigt lika smak, märker jag. Jag har ingen aning om vem hon är, men efter att jag gått igenom hennes hemsida känner jag att vi skulle kunna vara BFF... ;)God morgon!

Jag har tryckt i mig skumma medicament medtagna hem från Thailand, jag har smort in bröstet med starka salvor och sovit med två kuddar för att "hålla huvudet högt" och det har nog banne mig hjälpt! Vaknar i ottan - typ halv sex - och känner att jag måste upp och fixa inför veckan! Ja, det är väl bara att hänga med!Jag måste också - mitt i all ström av nyheter och inspiration från mässan - påminna mig själv lite var min bas är. Var JAG är mitt i alltihop. För det måste väl vara det som blir bäst i slutändan? Att lyssna på sig själv, sin intuition, sin stil som bygger upp hela idén och företaget?

Jag kan inte vända kappan helt efter vinden....

...men mycket snappas upp, mycket inspireras men allt kan inte komma plats på ett och samma ställe, eller hur? Det är ju min mix av leverantörer, saker och stilar som gör oss OSS tänker jag. Samtidigt vet jag att vi om ett par månader när allt nytt kommit in kommer att säga att vi ALDRIG har haft det så snyggt och ALDRIG haft så många fina saker som nu... Är ni med där? Man måste leva i nuet, eller hur? Eller som Mia Törnblom sa; "Om man står med en fot igår och en fot i morgon så pissar man på idag". Ganska bra, tycker jag.


Nu ska jag sluta flumma och gå och duscha! Jag är feberfri, jag lovar...Ha en bra måndag, hörrni!
Och förresten är det så GALET roligt att ni är ca tusen personer som hittar hit varje dag! Vem är ni allihop???

3 kommentarer:

Lotta i USA sa...

Kök är bland det bästa jag vet.

De här bilderna är FAB! Jag vill stå där, fixa ihop något gott och ha dörren öppen så där....


Såklart det är minst 1000 som tittar in här varje dag. Du har ju en jättehärlig blogg!

Sköt om dig - låter som salvorna från Thailand är bra!

xx

Anonym sa...

Hej,jag finns i Norge,har butik där.
Läser din blogg o jag tycker du är fantastiskt rolig,samtidigt inspirerar du med din interiör.
Sari :)

Berså sa...

Åh, jag känner igen mig i alla funderingar efter Formex...hur skall man kunna välja ? Vad skall man gå efter ? Det kommer alltid upp efter man varit på mässa. För man faller ju oftast för så mycket olika saker...men man kan ju inte ta in allt!

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin