söndag 22 augusti 2010

Vila...

Underbar bild på ett sovrum i sval, dov och vilsam färgskala. Precis vad man behöver för att ladda batterierna inför en ny arbetsvecka! Jag planerar och skissar på ommöblering och en del fix i butiken och det är SÅ KUL!

Vi säljer förutom gardiner och gardin-stänger även sängkappor (vi syr upp av önskat tyg plus att vi har färdiga från Himla) och tillbehör för att göra sin egen sänggavel, så du kan med enkla medel få ett sovrum i precis den stilen/färgen du vill! Naturligtvis finns plädar, kuddar och överkast också!

Idag ringde telefonen vid nio-tiden på morgonen och det var taxi Borås som meddelade att de kommer med en dam från Stockholm som ska till oss för att köpa tyg! Tur för henne att vi var hemma, eftersom vi har stängt idag... När vi kom till butiken för att möta henne visade det sig att hon var ute efter tunna, småmönstrade tyger för lappteknik. Inget vi har, dessvärre... Jag fick ordnat så de öppnade en annan butik i området som säljer detta. Friskt vågat av tanten som åkte kommunalt 45 mil en söndag utan att kolla läget först!

3 kommentarer:

Chris sa...

Goa tanter!

Linruz sa...

Ojojoj.....
Tanter ;)
Kram Lina

Bella sa...

Hmmm... kändes väl inte helt genomtänkt att åka 45 mil utan att kolla upp att butikerna man ska till har söndagsöppet, tur det finns vänliga butiksägare som är hemma :)

Ha nu en riktigt skön söndagkväll

Kramar Bella

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin