måndag 9 augusti 2010

The LodgeJag sitter och funderar på om vi ska ta en natt på The Lodge på vägen hem på vår planerade roadtripp nästa vecka. Detta ställe har legat i mitt bakhuvud och grott länge... Någon som varit där? Är det värt omvägen, eller ska vi ta det en annan gång? Det ser ut som om jag skulle känna mig som hemma, Artwood har inrett stället...

I dag har jag späckat schema; ansning/färg på frans och bryn, lite shopping, trevlig lunch i stan, en timma på Make up store och förhoppningsvis en sväng till frissan! Tjoho! Ha en trevlig start på veckan i regnet alla goa som kikar in här!

OOoops! Jag ser att besöksklockan tickar mot 200 000!!! Herregud! Det betyder att jag måste fiska efter fina priser till en utlottning! HÅLL UTKIK!


4 kommentarer:

Carin sa...

Låter som en underbar start på veckan! Ha det så trevligt på resa!
Kraaam Carin

jakt,skor,barn,inredning sa...

Ser väldigt trevligt ut ! Nilla

Ann-Sofie sa...

Det ser ut som ett väldigt trevligt hotell...precis i min smak :) Om ni åker dit måste du rapportera om det var värt en avstickare!

Helena sa...

Hej!

Menar du The Lodge på rommelåsen, så har jag varit där, ligger helt underbart, en underbar utsikt. Helt ett klart ställe att rekommendera, det faller nog dig i stilen Lena...

Kram Helena.

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin