tisdag 10 augusti 2010

Äntligen......är det dags att åka. Jippie! 

Trots att denna veckan sliter hårt på krafterna ska det bli så skönt att komma iväg ett tag! I natt sover vi på Wreta Gestgifveri och resten av veckan på Elite Plaza vid Stureplan. Min tanke är att vi ska åka över till Gotland på söndag för ett par dagars återhämtning. Någon som kan tipsa om mysig/lyxig övernattning på ön? En natt på Furillen kanske?Ser fram emot Formex MASSOR! Butiken är i stort behov av påfyllning efter denna sommaren!! Vi får gå och "fylla ut" hyllorna där det gapar tomt... Positiva problem är bra!


Nu ska jag gå och väcka min sjusovande sambo. HUR kan man sova till tio??? Halva dan... Han är kvällsmänniska och jag morgon; jag mår dåligt om jag ligger kvar för länge på morgonen. Hur är ni?

7 kommentarer:

Huset vid ån sa...

Åh, Vad härligt det låter med en tur till vackra gotland. Det är många år sen jag var där.

Hoppas att du hittar mycket fint på formex, det brukar inte vara svårt att hitta nånting där, rena rama "julafton" för inredningsintresserade. Fniss! Må så gott! Kram Therese

Snäckskalsdalen. sa...

Härlígt att åka iväg så där och absolut nödvändigt ibland! Och lyxigt är bra.
Nattmänniska, jag är en utpräglad sådan, men försöker hasa mig upp, man missar så mycket annars.
Kram

SollenkrokaBy sa...

Vilka fina och inspirerande bilder jag hittade på din blog! Fint fint!
Jag lade till dig i min blog lista på min blog! Hoppas det var OK?!

Hälsningar Veronica

Jessicka sa...

Hoppas ni får en härlig vistelse på Wreta, älskar den härliga miljön där. Japp, morgonmänniska är jag med. Tråkig på kvällen, men gärna igång från tidig morgon. Ha underbara dagar.
Kram

bellasvagtillbaka sa...

Så härligt det låter med en tur till Gotland, hoppas ni hittar boende och kommer iväg dit, tror ni kan behöva det efter den här sommaren, sköna bekymmer att man måste fylla ut hyllorna i butiken :)

Gissar att det kommer bli ett besök hos svärmor om några veckor och då kommer jag och tittar på alla höstnyheter!!

Ha det gott på er roadtrip

Kramar Bella

room of karma sa...

Åh, vad härligt det ser ut! Jag har aldrig varit på Gotland. Men i år så tycks alla skriva om deras underbara vackra Gotland. Så nu är jag också sugen på att åka dit. Men det får bli nästa semester. Härlig blogg du har! Fick tippset av en vän ang denna härliga blogg som du har = roligt.

STENLYCKA sa...

Önskar dig en riktig skön ledighet och att du hittar mycket fint på mässan.
Kram från en som inte tittat in till dig på länge.Skall bli bättring för jag gillar din blogg. Nu kommer hösten krypande och jag hoppas få mer tid till bloggen.
Ha det gott!
Raina

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin