lördag 2 januari 2010

Trendspaning?


God fortsättning alla goa där ute! 


Hoppas ni har en trevlig nyårshelg! Vi har haft öppet till tre som vanligt idag och det var skönt att få komma igång lite igen. För mycket ledighet blir långtråkigt...Jag har börjat kolla in alla vårkataloger som dimper ner i brevlådan. Hos Bloomingville ser jag mycket aprikos (!!!) och hos Green Gate ser jag gult som den nya stora färgen. Är det någon mer än jag som haft aprikos ballonggardiner fyllda med plastpåsar eller papper för rätta fluffet? (hoppas vi aldrig behöver se såna igen...) Jag hade en aprikos Takanodress (kommer ni ihåg?) från JC som jag var otroligt stolt över också... Frågan är om jag är mogen för denna färg? Har lite svårt för gult också men det är ju en härlig accentfärg, kolla in väggen i trappan på denna bilden till exempel. Coolt med Hunterstövlar som matchar...

Jag har en krämig potatisgratäng i ugnen och en hel bit ryggbiff i pannan och tre hungriga ulvar som cirkulerar i köket. Får nog börja duka så de inte hugger in på maten på spisen...Tillägg: Måste tipsa om ett fantastiskt gott rödvin som vi drack till maten ikväll. Marqés de Riscal. Spanskt Rioja från 2004 som efter blandning lagrats på ekfat i 26 månader. Mumma för mamma... Läs mer om det här!

5 kommentarer:

Bella sa...

TACK för din omtanke om oss, vi försöker att bara vila och ta det lugnt och ta hand om oss så gott det går. Känns som tröttheten kommit ikapp nu, men det är väl inte så konstigt, var inte så kaxig när de åkte iväg med honom i ambulansen och dygnet som sen följe har tagit på krafterna...

Aprikos och gult alltså, inte riktigt mina färger... T ex ett linne i aprikos kan jag nog tänka mig, men inga fler ballonggardiner :)

Hoppas maten smakade bra!!

Kraaam Bella

Lantliv på Holm sa...

Hej och god fortsättning!

Skäms nästan - men jag hade absolut aprikosa, blommiga ballong gardiner med massor av påsar i....:)

Du menar att jag skulle sparat dem??? Har lite svårt för den här färgen ännu:)

En Takano overall fanns tyvärr också i garderoben men min var cerice:)

Ha det gott - kramar!

Amanda sa...

You have some beautiful photos on here!
I just had to say-I love the little snowflake effects on your blog-so sweet!

Stjärnor & Champagne sa...

Asgarv känner verkligen igen mig med ballonggardinen med plastpåsar, jag tror jag döööör.
Åh vad kul ni har betämt er för att bygga???? Vad skall ni bygga???Nyfiken som en strut????Tack själv för detta år och det är så kul att ha träffat dig IRL. Jag kommer åter, det vet du hoppas jag.
Ha det gott....
Stora kramen A

Pernilla sa...

Hahaha, aprikos ballong gardiner med plastpåsar i hade jag och en eller rättare sagt två Takano dressar. En var turkos om jag inte minns fel. Guuud så snyggt med brett skärp i midjan utanpå...not!
Måste prova vinet!
Ha en skön söndag!!!

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin