torsdag 31 december 2009

Nöjd...Åh vilken härlig födelsedag jag hade i går! Familj och vänner fyllde huset till bredden med bus och skratt, finns det något bättre? Maten blev jättelyckad och vinet flödade! Precis som det ska, med andra ord! Och i kväll bär det av till nästa tillställning! Tänk att det är 2010 imorgon...

Vi har haft en fantastisk resa med butiken under året som gått, större än vi någonsin vågat hoppas på!!! TACK alla underbara kunder som ofta åker lång väg för att komma till oss, handlar och förgyller vår dag och som släpper in oss i era projekt för råd och tips!

Tack underbara Anna för att du finns och har blivit en av mina bästa vänner, både på jobbet och hemma! Jag hade inte klarat det utan dig, du är en klippa!

Tack till alla fina nya bloggvänner som jag träffat här i cyberrymden! Ni förgyller också min dag med tillrop och positiva kommentarer! Vem kunde ana att det skulle vara så kul att blogga? Nu ska ni få ta del av mitt hem också, jag har ju äntligen fått en riktig kamera...

Jag önskar er alla ett gott slut och ser fram emot nästa år med spänning... Nu ska här byggas hus!

4 kommentarer:

Tant Brun sa...

Önskar dig ett fint GOTT NYTT ÅR
kram Bibban

Lantliv på Holm sa...

Hej Lena!

Grattis i efterskott!!! Skall bli sååå kul att följa ert husbygge - kan liksom bara ana hur fint det kommer att bli :)

Gott Nytt År - kramar Camilla

Stig-Ove sa...

Hurra Hurra Hurra Hurrraaaa Grattis å GOTT NYT ÅR Hälsa Lars å snickarn

marie sa...

Grattis i efterskott och grattis till husbygge. Tänk vilket år det kommer bli för dig! Åhh så kul! Anna och du är ju så gulliga så jag förstår att många åker långt för att handla av er och av det fina stoooora sortimentet. Tack också för att jag får låna produkter av er när det behövs. Jag önskar dig ett riktigt Gott Nytt År.
Många kramar
Marie

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin